Skocz do zawartości

indeksacja

Rekomendowane odpowiedzi

Dowod to trzeci wynik na tej stronie.

Trudno zarzucic wp.pl ze maja slabe serwery

:?: no nie wiem... dzisiaj troche korzystalem z WP i co piata strona wygladala jakos tak: przepraszamy, ta strona jest w tej chwili niedostepna (bardzo uproscilem tresc orginalnego komunikatu)

kiedys slawne byly problemy Interii, wiec wielkosc marki do mnie nie przemawia.

to nie jest dla mnie dowod

Ja nie mam pojecia co moze byc tego przyczyna. Wiem jedynie, ze sledze uwaznie indeksacje wielu stron i sa serwery, ktorym sie to zdarza czesto i sa takie, ktorym nie zdarza nigdy. Dlatego domniemywam, ze to nie moze byc zadna czesciowa indeksacja tylko problemy z komunikacja. Niestety to tylko domysl.

-edit-

Powiem tak. Nie doskwiera mi ten problem wiec nie badam go. Zapewne jest ktos, kto mial z tego powodu problemy, zbadal sprawe, poszukal informacji, znalazl odpowiedz - i moze sie podzieli.

Ja niestety nic tu nie pomoge - chcialem jedynie zwrocic uwage, ze wyjasnienia tu padajace nie sa sprawdzone/oparte na doswiadczeniach.

-edit-

Ale usun swoja strone z serwera na tydzien a w google ona dalej bedzie wisiec. Alg google przewiduje ze twoj hosting moze miec problemy.

No wlasnie. Wiec dlaczego strony istniejace od lat, maja obcinany desc. skoro przewiduje takie rzeczy? Bug a nie zadna "1 faza indeksacji".

No wlasnie. Wiec dlaczego strony istniejace od lat, maja obcinany desc. skoro przewiduje takie rzeczy? Bug a nie zadna "1 faza indeksacji".

Nie znałem czasu kiedy tamta strona została dodana do indeksu.

Zauważ, że kiedy czekasz i cały czas monitorujesz G, kiedy to ma zaindeksować nową stronę, to najpierw pojawi się w tytule adres przy nowo zaindeksowanej stronie, a potem własciwy tytuł i opis.... więc miałem prawo tak napisać

Co do nazwanych przez Ciebie "bug-ów"....

site:praca.onet.pl

Live Free or Die

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności