Skocz do zawartości

Czy można jakoś wyfiltrować teksty linków?

Dose

Rekomendowane odpowiedzi

zmagam sie od jakiegoś czasu z problemem niedopasowania jednostek linków na swojej stronie. Jednostki reklamowe są dość dobrze dopasowane, natomiast teksty linków nie. Dziwne, co? Zauważyłem, że niezależnie od podstrony, wszędzie cały czas przewija sie kilka tych samych linków. Mógłbym wyfiltrowac reklamodawców na dane słowo, ale tam siedzi ich zazwyczaj z 10. Denerwuje mnie to , bo mi ctr znacznie poleciał na linkach.

Nie macie doświadczeń z czymś takim? Jakby z tym powalczyć? Jak macie jakieś pomysły, to walcie w odpowiedzi.

pdzr

co by tu wstawić...

zmagam sie od jakiegoś czasu z problemem niedopasowania jednostek linków na swojej stronie. Jednostki reklamowe są dość dobrze dopasowane, natomiast teksty linków nie. Dziwne, co? Zauważyłem, że niezależnie od podstrony, wszędzie cały czas przewija sie kilka tych samych linków. Mógłbym wyfiltrowac reklamodawców na dane słowo, ale tam siedzi ich zazwyczaj z 10. Denerwuje mnie to , bo mi ctr znacznie poleciał na linkach.

Nie macie doświadczeń z czymś takim? Jakby z tym powalczyć? Jak macie jakieś pomysły, to walcie w odpowiedzi.

pdzr

https://adsense.org.pl/pl/filtry-41.html

Google AdSense - potrzebujesz pomocy ? Napisz na forum adsense lub mail: kuba@adsense.org.pl

mZEK.2.gif

Przecież wątkotwórca pisał, że nie chce filtrować reklam. :)

no właśnie :) jednostki reklamowe są ok i ctr na nich też względnie ok. Natomiast teksty linków niedopasowane od jakiegoś czasu, a jak zajrzę, kto tam siedzi, to kompletnie pomieszanie reklamodawców.

A może ktoś wie, jak generowane są te teksty linków? Na jakieś podstawie? Google stworzyło jakąs pule (i do tekstó z puli dobiera reklamy), czy to się dynamicznie tworzy? jeśli dynamicznie, to w oparciu o co? treść strony? dostępne reklamy?

dużo tych wątpliwości i pytań, szukałem w sieci, ale o jednostkach linków niewiele poza googlem jest, niestety

co by tu wstawić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności