Skocz do zawartości

Mój pierwszy raz ;)

outofmatrix

Rekomendowane odpowiedzi

Precelek już działa, ale gdyby ktoś zauważył jakieś niedociągnięcia to proszę o raport no i pomoc w rozwiązaniu problemu :)

Wszelkie inne uwagi mile widziane - również, a może zwłaszcza, krytyczne.

www.archetypy.info

Dziękuję też koledze o ksywie gostek za życzliwą pomoc.

oj tak tak... czy to mogłoby trochę mniej "kolorystycznie" wyglądać?;>

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Wypas kolorki i tematyka :)

Niestety nie mam żadnej strony do dodania z tej branży. Na pewno bym wypróbował.

Co rozumiesz przez kategorię "Rozwój osobisty"?

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Dzięki za wszelkie uwagi. Najważniejsze, że precelek wzbudza kontrowersje - nieważne jak się mówi, najważniejsze, że się mówi :)

Doszedłem do wniosku, że wśród precli dominuje szarość a część jest po prostu "zapyziała", stąd taki kolorowy pomysł.

Adamie, jeśli chodzi o "rozwój osobisty" to jest to bardziej popularne na zachodzie pojęcie "personal development" - obejmuje tzw inwestycje w siebie i jest pojęciem bardzo szerokim: np. nauka szybkiego czytania, treningi pamięci, ale też kursy językowe i nabywanie wszelkich nowych umiejętności.

To co ja teraz robię, to też jest swego rodzjaju "personal development", czyli uczenie się zakładania precli :)

No cóż, jak to mawiali starożytni Czesi "de gustibus non est disputandum" :)

W sumie to bardziej licze na uwagi merytoryczne. Zwłaszcza gdyby ktoś zechciał dokonać testu. Wciąż coś szwankuje, wpisy się dodają ok, lecz po dodaniu strona się nagle "wywala". Nie wiem co jest grane i czy tylko u mnie? Będę wdzięczny za jakieś sugestie.

EDIT:

Wszystko powinno już działać ok, więc zapraszam do dodawania wpisów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności