Skocz do zawartości

program do zmiany wielkosci obrazkow

pandha

Rekomendowane odpowiedzi

hej, czym zmniejszacie wage obrazkow? uzywam photoshopa 7 ale obrazek 150x150 jpg w najgorszej jakosci z reguly ma ok 25 kb. widzialem loga o takiej wadze a to ma byc tylko maly obrazek. chce teraz kupic jakis nowy soft, wiec co polecacie - gowna cecha to zgrywanie obrazkow o jak najmniejszej wadze. dzieki

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

aha ! Irfran dla firm jest płatny 10$ lub 10 Euro :) (Help -Usage info )

nauczyć się używać programów. Jak można wydać 4K na program i nie umiec z niego korzystać ???

Hasło nadal modne : Wszyscy mają FotoSzopa, mam i ja :)

A potem taki FotoSzop jest wykorzystywany na poziomie Paint-a :)

Gdyby tak każdy kto nie potrzebnie kupił fotoszhopa oddał 10% ceny na gimpa to by dopiero było :)

wiec co polecacie.

nauczyć się używać programów. Jak można wydać 4K na program i nie umiec z niego korzystać ???

w pracy uzywam glownie autocada. photoshop mnie zupelnie nie interesuje to samo jak grafika ogolnie - pracuje w innym dziale, ale czasami musze zmniejszac screeny, tudziez loga do stronek hobbistycznych, wiec korzystam z softu na ktory firma ma licencje. wiec nie widze potrzeby zawracania sobie glowy nauka czegos co mi sie nie przydaje.

dzieki zero3 - faktycznie zgrywajac jako save for web, mozna osiagnac calkiem niezly rozmiar

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
spoooooko ;) W irfanie możesz sprawdzic rozne mozliwosci zmniejszenia wagi (prawie zawsze - kosztem jakości ) i wybrać ten, który ci będzie odpowiadał najbardziej waga/jakość :D

Prawie zawsze kosztem jakości. Czyli można zachować dobrą jakość ???

Zależy mi na zmniejszeniu obrazka, ale żeby jak najmniej stracił na jakości. Co w tym przypadku polecacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności