Skocz do zawartości

Kolejny plagiat na PiO

CrashXT

Rekomendowane odpowiedzi

Lucider już po raz kolejny zwracasz mi uwagę nie do końca sprawdzając czy jest ona zasadna. Jak byś nie zauważył to P. Majewski ma inny tekst, co prawda jest podobny, ale jak byś czytał PiO to byś wiedział, że taka metoda jest przez userów tego forum wyśmiewana i te zdanie (wymyślone przeze mnie w oparciu o dzisiejsze standardy cnebu) miało charakter żartobliwy.

Nie rozróżniasz wyrazów, że twierdzisz jakoby teksty wykorzystany w moim ogłoszeni jest "zerżnięty" z cneb? Trudno...

kto ma prać po :) zaniedbane dzieci jak nie MY?

Są tacy panowie... :P

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Lucider już po raz kolejny zwracasz mi uwagę nie do końca sprawdzając czy jest ona zasadna. Jak byś nie zauważył to P. Majewski ma inny tekst, co prawda jest podobny, ale jak byś czytał PiO to byś wiedział, że taka metoda jest przez userów tego forum wyśmiewana i te zdanie (wymyślone przeze mnie w oparciu o dzisiejsze standardy cnebu) miało charakter żartobliwy.

Nie rozróżniasz wyrazów, że twierdzisz jakoby teksty wykorzystany w moim ogłoszeni jest "zerżnięty" z cneb? Trudno...

Ty natomiast zapomniałeś że post napisałem w dziale "dowcipy" i to wyraźnie wyrażając emotką że się śmieję a nie mówię na serio.

Lol, ogłoszenie to nic. Prowadzę stronę o HoMM, wypozycjonowana na wszystkie frazy związane z tą grą. No i wtedy się zaczęło. Konkurencyjna strona zaczęła ściągać ode mnie praktycznie wszystko. Arty te same (tylko nick autora inny), grafiki te same (może czasem pomniejszone w paincie). Może i bym to darował, ale wszem i wobec ogłaszali, że teksty i wszystkie pomysły (A sporo projektów zrobiłem) są ich dziełem, no i zaczęli mi bombardować forum razem z 12-latkami jakimi się namiętnie otaczają. Jak się wkurzę to dam im w linkme na najbardziej znane frazy, po 300 linków dziennie, ciekawe co się stanie :D

multikonto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności