Skocz do zawartości

"Zarzadzaj reklamami"

bumfank

Rekomendowane odpowiedzi

Sobie wchodze aby podmienic kod na Asie i a tu patrze taki myk. z tego co widze na goraco nie generujesz sobie kodu tak dynamicznie i wklejasz sobie jak chcesz ;-) tworzysz reklame, wstawiasz o dobre kilka linijek krotszy kod ii co najlepsze jesli bedziesz chcial pozniej podmienic kolorki i inne szmery bajery to wystarczy ze wejdziesz do asa i zmienisz ustawienia reklamy ;-) ale wydaje mi sie ze jest to tez jakies male ingerowanie w strone cos mi tu tez smierdzi :)

Sobie wchodze aby podmienic kod na Asie i a tu patrze taki myk. z tego co widze na goraco nie generujesz sobie kodu tak dynamicznie i wklejasz sobie jak chcesz ;-) tworzysz reklame, wstawiasz o dobre kilka linijek krotszy kod ii co najlepsze jesli bedziesz chcial pozniej podmienic kolorki i inne szmery bajery to wystarczy ze wejdziesz do asa i zmienisz ustawienia reklamy ;-) ale wydaje mi sie ze jest to tez jakies male ingerowanie w strone cos mi tu tez smierdzi :)

Było już o tym.

To taka nowa 'zabawka' :)

Konwerter umożliwiający pobieranie mp3 z youtube.

Udało się....

Problem leży w tym, że przy wyborze reklam trzeba zmienić domyślną opcję "reklamy graficzne i tekstowe" na "reklamy tekstowe"...

A może ktoś z Was wie jak usunąć nieużywane jednostki reklam?

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

Udało się....

Problem leży w tym, że przy wyborze reklam trzeba zmienić domyślną opcję "reklamy graficzne i tekstowe" na "reklamy tekstowe"...

A może ktoś z Was wie jak usunąć nieużywane jednostki reklam?

nie da sie https://adsense.org.pl/pl/uproszczone-zarza...reklama-74.html

Google AdSense - potrzebujesz pomocy ? Napisz na forum adsense lub mail: kuba@adsense.org.pl

mZEK.2.gif

No i nie tak do końca się udało - wiecie w czym leży problem?

Reklamy działają ale tylko z domyślną paletą google - mieszane nie działają :D

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

o kolejna zmiane zauwazylem, i to na starym kodzie, nie wszystkie reklamy to maja ale coraz wiecej

jak wczesniej cala reklama byla linkiem tak teraz opis nie jest linkiem tylko tytul i url...wydaje mi sie ze to na nie korzysc dla nas ;-p bo eliminuje przypadkowych klikaczy :) ktorzy czasem sa przydatni ;]

o kolejna zmiane zauwazylem, i to na starym kodzie, nie wszystkie reklamy to maja ale coraz wiecej

jak wczesniej cala reklama byla linkiem tak teraz opis nie jest linkiem tylko tytul i url...wydaje mi sie ze to na nie korzysc dla nas ;-p bo eliminuje przypadkowych klikaczy :) ktorzy czasem sa przydatni ;]

u mnie wszystki reklamy wyświetlają się poprawnie. Na wszystkich stronach mam kod dzie moge sobie sam wklepac kolor.

www.poradniki.biz - najlepsze poradniki w sieci

• 2 tygodnie później...

Czyżby "Zarządzenie reklamami" znikło, nie mogę tego znaleźć u siebie w panelu.. ;/

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności