Skocz do zawartości

Namecheap.com - co z fakturą?

tomaroc

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

Wiem że wielu z Was kupuje tam domeny, sam tam trafiłem własnie z tego forum. Mam pytanie, jak zrobić gdzie wpisać dane i co zaznaczyć zeby dostać fakturę po zakupie domeny. Czy wogóle ta firma wystawia faktury takie któe można by wrzucić w koszta (bez vat) ?

Nie radze sobie jeszcze z tim ich interface szkoda że nie ma polskiego langa.

z góry dzięki za ewentualną podpowiedź tu lub na PW.

Jak zrobić żeby dostać fakturę
Może napisać do supportu?
szkoda że nie ma polskiego langa

Kupujesz cos w niepolskiej firmie i wymagasz, zeby zrobili polski panel? Rozumiem, ze nie wszystko potrafi sie przetlumaczyc, ale zeby od razu spolszczali panel... Nie ma co, tak to potrafi tylko Polak :/

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Kupujesz cos w niepolskiej firmie i wymagasz, zeby zrobili polski panel? Rozumiem, ze nie wszystko potrafi sie przetlumaczyc, ale zeby od razu spolszczali panel... Nie ma co, tak to potrafi tylko Polak :/

oj nie przesadzaj. To jest akurat zaleta internetu :) Nie napisałem przecież zeby zatrudnili polska i prowadzili support w polskim języku.

Wydrukuj przelew/potwierdzienie paypal/wyciąg z CC - nie wiem jak wpłaciłesz.

I wystaw wewnętrzny dokument księgowy.

To powinno być wystarcze - nie znam Namecheap.com, ale nie proszę o o invoice (FVAT), jeśli kupię domeny za kilka złoty.

Wiem, że z Polskim US było rózne - ale dokument wystarcze w kraju żrodłowym powinno (:)) być zaakceptowane przez Polskiego US - jeśli np. w stanach wydruk z strony wystarcze, wtedy to dokument też w PL - nawet jeśli to wewnątrz PL nie byłby wystarczającym dokumentem!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności