Skocz do zawartości

Jak długo śpicie, w jakich godzinach ?

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

23-7

Tak apropo napojow energetyzujacych. Sam pijalem CODZIENNIE od niespelna 2 lat.

Teraz zauwazylem, ze sa jakies blizej nieokreslone problemy z sercem. Podczas zasypiania czy samego snu mam chwile slabniecia (momentalnie robi sie strasznie goraco i rece sie poca). Serce nieregularnie potrafi bic. Ba. Nawet jak poloze reke na klatce piersiowej, to nie czuje, ze bije. Mam wrazenie, ze to wszystko strasznie je oslabilo. Czas chyba wycieczke do kardiologa zrobic.

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chyba wszystko w nadmiarze szkodzi. Jeśli rzeczywiście masz takie objawy, to lepiej ogranicz spożycie tego "landrynkowego świństwa" :)

p.s. Do kardiologa nie jest się tak łatwo dostać ;)

p.s. Jeśli chodzi o temat to ostatnio: 00:00-06:30 / 01:00-7:00 (szkoda tylko, że nie mam za bardzo co robić ;))

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Ja sobie właśnie taki test przeprowadziłem.

Przed wczoraj poszedłem spać o 00:00 i wstałem o 7:15 - wstać mi się strasznie nie chciało, ale jak już wstałem to czułem się normalnie.

Wczoraj poszedłem spać o 00:00 i wstałem o 13:00 - wstać mi się nie chciało, a jak już wstałem to czuję się teraz tak zmęczony, że to jest masakra, co chwilę ziewam, głowa mnie boli, nie chce mi się w ogóle pracować...

Wnioski - stanowczo i zdecydowanie spać po 7-8h i to chyba są odpowiednie wartości dla mojego organizmu do zregenerowania się po takim normalnym dniu pracy.

Co za dużo to niezdrowo...

PS. Kawy nie piję codziennie, żadnych dodatkowych "wspomagaczy" też nie używam :)

Pozdrawiam,

Hubert

Ja robie postępy dziś spałem 1:00-8:30 :D Po pierwsze wielokrotność 90 minut, a po drugie w nocy :)...

Jeżeli nie liczyć spania w samochodzie :)

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Ja dziś spałem 4-9, i wstałem o tej 9 bo myślałem, że 11. a Jak już zauważyłem, że 9 to nie chciało mi się iść dalej spać :)

Teraz godzina 12 i pora na kawę z mlekiem :D

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Ja sobie właśnie taki test przeprowadziłem.

Przed wczoraj poszedłem spać o 00:00 i wstałem o 7:15 - wstać mi się strasznie nie chciało, ale jak już wstałem to czułem się normalnie.

Wczoraj poszedłem spać o 00:00 i wstałem o 13:00 - wstać mi się nie chciało, a jak już wstałem to czuję się teraz tak zmęczony, że to jest masakra, co chwilę ziewam, głowa mnie boli, nie chce mi się w ogóle pracować...

Wnioski - stanowczo i zdecydowanie spać po 7-8h i to chyba są odpowiednie wartości dla mojego organizmu do zregenerowania się po takim normalnym dniu pracy.

Co za dużo to niezdrowo...

https://www.besmart.pl/2007/02/jak-spac-krocej-i-lepiej-1/

https://www.besmart.pl/2007/02/jak-spac-krocej-i-lepiej-2/

I reszta https://www.besmart.pl/category/sen/

Naprawdę fajnie opisane, tylko żeby się do tego tak łatwo stosować... :D

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

to pewnie jakiś test kto siedzi najdłużej :shout:

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności