Skocz do zawartości

Konkurs Site2007y Zakończony

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dla Ciebie i innych tak, dla sponsorów to reklama. Konkursu nikt na razie nie promuje, tak jakby organizatorzy trochę się wstydzili tych nagród. Zresztą, swoje powiedziałem, można przeczytać, więcej nic nie mówię - nie mój cyrk, nie moje małpy. :D

Eksperyment Discover.pl

@Yeden konkurs jest wypromowany :cray: nie wiem czego oczekujesz ogłoszeń w gazetach ? A jeżeli chodzi o nagrody to bardzo chętnie umieścimy tam Twoje logo jeżeli ufundujesz coś w okolicach 500 zł nie widze problemu możesz się wykazać i pula nagród się powiększy dzięki Tobie ;)

Marketing internetowy dla firm

Odpowiedź w Twoim stylu. Dokładnie tego się spodziewałem, bo jesteś przewidywalny. Nie to co nasz kolega Szook :cray: No nic, jakoś się staramy pociągnąć ten wątek, żeby nie umarł. dziękujemy, że się włączyłeś. ;)

BTW - dzięki za przypomnienie, nie mam jeszcze logo.

Eksperyment Discover.pl

Xann to już nie chodzi o wartość nagród. Ironia w kierunku Yedena nie jest słuszna.

Zapewne ten transfer generowany przez Yasia przewyższy cenowo pozycje 3.

Zapewne Yeden skwitowal wartosc tych nagród względem szumu co to będzie za konkurs.

Sam liczyłem że reedycja będzie już jakimś medialnie naglosnionym tworem z nagrodami 1,2,3 K.

Xann w sumie to wirtualnie ale mógłbyś do tych penów dołożyć np.

100,200,300 K punktow na miesiac w zaleznosci od miejsca. Mysle ze dodatkowo by wzrosla atrakcyjnosc, a jak mają lezec punkty odlogiem to mozna byloby je przekazac na konkurs.

Co do promocji - wyżej pisałeś - promujemy, czy można zapytać gdzie ?.

A techniczne pytanie - pisałeś bądź Jimmy, że będą dwie sprawdzarki google,yahoo - czy już działają i co jaki czas będzie aktualizowany site: z obu wyszukiwarek.

Pozdro

No czekamy na ruch @Yedena z nagrodami.

Nie czekaj, ja swój ruch już zrobiłem, a Ty zamiast rzeczowo odpowiedzieć, jak zwykle wdajesz się w niepotrzebna polemikę. Już Ci kiedyś pisałem, że odwracanie kota ogonem na mnie nie działa. Szook napisał o co mniej więcej chodziło. Nie przeczytasz - nie dowiesz się. :)

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności