Skocz do zawartości

Konkurs Site2007y Zakończony

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jimmi Zarejestrowałem chce się logować a tu:

Konto nie zostało jeszcze aktywowane.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

No właśnie sprawdzam i nic nie ma może dlatego że na Wirtualnej Polsce i nie dochodzi ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Przecież tu nie chodzi o wartość nagród tylko o zabawę, zdrową rywalizację :D

Taka juz polska mentalność, żeby narzekać zamias cieszyć się, że jest jeszcze ktoś, komu chce się poświęcać swój czas na organizację takich rzeczy.

Jeśli ktoś uważa, że nagrody są zbyt mało wartościowe i/lub że organizatorzy mają jakiś ukryty cel, nie musi brać udziału.

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

noone chodzi chodzi :D o wartosc nagrod.

Zdrowa rywalizacja to jest na konkursach o pozycje, na konkursach typu traffic.

Jezeli autor systemu robi konkurs na site: to w duzej czesci wiadomo ze ten site mozna uzyc tylko w systemie sensownie. Wiec jest duza szansa ze przy okazji te domeny pozniej trafiac beda do systemu.

Inaczej nie widze robienia sensu konkursu na site: bo niby na co ci site ;) w wyszukiwarkach - system.

Bowiem sam site: nie decyduje o trafficu i zarabianiu na stronie w innym sposob.

Tak wiec jak ktos juz chce mocno popromowac cos jak np. system to powinien tak jak Yeden napisal dodac troche otoczki, promocji i oczywiscie uatrakcyjnic nagrody.

Mimo ze to zabawa - bo kazdy konkurs to zabawa.

Co do udzialu - sam widzisz jaki tam tlok, a wczoraj na tvn23 mowili o konkursie, ze formularz rejestracji sie zawiesil dlatego pozostali moga brac udzial w 3 edycji.

Dobrze ze sie zalapalem na 2 edycje ;) -

Szook dobrze mówi, ja tworze sobie site pod punkty w systemie, a że przy okazji jest konkurs to trochę zdrowej rywalizacji nie zaszkodzi. :D

Eeee Mariusz nagrody nagrodami ale każdy lubi pościgac się - tak dla sportu, sprawdzić, czy jest się dobrym w tym, co się robi itp.

Site budujemy pod systemy, oczywiście :D ale równie dobrze mógłby to być konkurs na BL czy PR ;)

Co do udzialu - sam widzisz jaki tam tlok[...]

Nie każdy ma czas, chęci, nie każdy się czuje na siłach wystartować w konkursie ;) Weź pod uwagę, że większość userów podpatruje rozwiązania innych - stare, coraz mniej skuteczne rozwiązania...

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Oczywiście, że chodzi głównie o zabawę, o zdrową rywalizację, itp. Chodzi również o prestiż konkursu, a ta mierzona jest również wartością nagród. Niemniej zgadzam się z noone, że branie udziału tylko dla nagrody materialnej to pomyłka.

Szooku, a z tymi subdomenami to imho lepiej jasno napisać w regulaminie.

Eksperyment Discover.pl

Błąd!

Nie można odnaleźć serwera

Próbujesz odwiedzić adres https://site2007y.seopl.org/, który jest w tej chwili niedostępny. Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, a następnie spróbuj ponownie wczytać stronę.

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Yeden mi sie wydaje ze pisali o tych subdomenach ze zliczany jest caly site lacznie z subdomenami.

Pewnie ze o rywalizacje, jednak fajniejsza bylaby :) nawet jezeli chodzi o indeksacje gdyby bylo stworz ile chcesz nowych domen, i zaindeksuj ile ci sie podoba - my to zsumujemy i bedzie to wynikiem :).

To bylaby dopiero zabawa ;) i na ten czas zalatwic jeszcze rabat na pl np. w kei jako sponsor :) i dac warunek ze rejestrowac mozna tylko tam.

Pewnie ze nie dla nagrod, ja sie dodalem np. tak o sobie by zobaczyc jak mi sie autokatalogi zaindeksuje w y! bo tam nie indeksowalem go jeszcze a ze jest okazja potestowac to testuje, bo czesto brakuje bodzca do zrobienia testu.

Choc czy robienie site to ocena czy jest sie dobrym w tym co sie robi - hm miara seo to raczej to nie jest, znam takie osoby ktore nie robia seo a indeksują szybciej niz sprinter biegajacy nawet szpagatami :) tylko pod systemy.

Ogolnie ja uwazam ze zabawa jak najbardziej/przydaloby sie poprostu wiecej zaangazowania.

np. odpowiadanie na pytania co do konkursu jak:

kiedy będzie 1 update site:, kiedy dla Y i kiedy dla Google, co ile jest robiony update.

ghosti u mnie chodzi może masz problem z DNSami, open dns chodzą dobrze i szybko się nowe domeny pojawiają 208.67.222.222, 208.67.220.220

Wirtualna Polska blokuje emaile od nas, prosimy o rejestrowanie się z innymi adresami email.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Sprawa jest prosta jak budowa cepa, odpalony został konkurs w ramach zabawy który ma jasne zasady i jasne nagrody. Z czego wiem żyjemy w demokracji każdy ma prawo wyboru może wybrac miedzy startem w konkursie albo olaniem tematu.

Rozumiem ze jest to jedyny na świecie tego typu konkurs i wygrywający zdobywa tytuł mistrza świata w budowie site czyli ( Spamermaster world) ale przesadzacie z tymi emocjami i ciśnieniem.

PS. Jeżeli ktoś chciałby również ufundowac nagrody proszę nie pisac ze są dupiate tylko zgłosic się do Kuby z swoją propozycją. Osoby które uważają że konkurs mogą zrobic lepiej będą mogły się wykazac organizując następną edycję przynajmniej skonczy się pieprzenie głupot - przekonamy się jak im to wyjdze o ile wyjdzie no chyba ze to kolejny słomiany zapał.

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności