Skocz do zawartości

Konkurs Site2007y Zakończony

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

pisalem ze tak bedzie :). Bo Y! reindkesuje serwis 100 razy zjadac 50 Gb a i tak wypluje swoje.

Ktoś na sile chciał zrobic modernizacje, powiadaja ze nie poprawia sie tego co działa. Ogolnie to kiszkowato jakoś, ze strony organizatorów zainteresowanie samymi wynikami zerowe, nawet skrypt sprawdzarki nie działa.

A myslalem ze bedzie to jakos naglosnione.

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

szook zrób własny konkurs i masz pierwszego uczestnika (mnie) :)... jak szook zrobi dziubek konkurs to nie ma ... we wsi :)

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

planuje coś - nie wiem czy to konkursem mozna nazwac bowiem tu bedzie bardziej chodzilo o zarabianie i projekt na naprawde duza skale. Choć wydaje mi się ze wszystko mozna wypromować. Ja tam lubie jak gdy coś takiego się dzieje :) to wszedzie jest napisane. Wiec zapewne zadbam by było.

Mi tam pasuje, z eliczy się yahoo ; :D

A mi nie :( , tzn. moze inaczej, nie zalezy mi na jakims extra wyniku w konkursie, to raczej forma motywacji do zwiekszenia zaplecza, na dzien dzisiejszy nie jest mi potrzebne ang. zaplecze takze G przede wszystkim, a Y jak bedzie to bedzie i konkursik tak samo ;)

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Również się pobawię...

..ale jak to jest bo nie widzę wzmianki o tym w regulaminie, a dokładniej o 301, pewnie większość osób tak zrobi.. :|

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

na dzien dzisiejszy nie jest mi potrzebne ang. zaplecze takze G przede wszystkim

Coś patrze, że znajoma myśl, patrze na nick, a tu misiek :D...

Ale chłopaki daliście z tym yahoo :P ja po nocach siedziałem, glosy kupowałem :)

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności