Skocz do zawartości

Konkurs Site2007y Zakończony

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

mam z podane bez 'www' ale podaje mi wynik zblizony do tego z 'www', a roznica jest dosc widoczna.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

raczej przypadek, w moim przypadku sprawdzenie z www daloby wynik zerowy..a co do roznicy wynikow, moge powiedziec: jak u kazdego, ja mam zliczone jakies 7 razy mniej niz google wypluwa na chwile obecna, oczywiscie mozna to tlumaczyc innym DC, jednak to troche dziwne, bo site rowny 1.5k to mialem juz od ok. 2 tygodni, a na stronie konkursu tylko aktualnie nieznacznie ponad 500..

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

A mi to rybka xD W wynikach z googla jestem na 6 pozycji co w sumie nie najgorzej [czyt. zawsze mogłem byc ostatni :D] ;D

Myślę że już zwycięzców znamy :) Został 1 dzień i raczej nie ma szans aby Yahoo nas polubiło ;D Musiałby się zdarzyć cud ;D

Swoją drogą podobają mi się tego typu konkursy i na pewno jeszcze nie jednym będę brał udział :)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Sama idea konkursu fajna, pomysl z yahoo imho nietrafiony, kilka osob na pewno chetnie wzieloby udzial, gdyby liczone byly wyniki z googla a i rywalizacja z pewnoscia bylaby ciekawsza.

Zostalo 4 dni, ale wielkich zawirowan w yahoo z pewnoscia nie bedzie, jesli cos sie zmieni to bardziej liczylbym na korekte w wynikach alternatywnych.

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Biorę drugi udział w w podobnym konkursie, kiedyś startowałem w msnbetterthangoogle, i powiem, nie ma porównania. Tutaj prawie brak zainteresowania konkursem, nie wspomnę już o promocji, ktoś już pisał, że jest promowany, ale jak padło pytanie gdzie, zero odpowiedzi, jak zresztą na pozostałe pytania w tym wątku. Żeby zająć czołowe miejsce nie trzeba było się wcale przykładać, prosty skrypt, parędziesiąt linków i już. O nagrodach już pisali, więc nie będę się powtarzał.

Bo nie o nagrody chodzi, ale jak by na to nie patrzeć one ustalają rangę konkursu, a w tym wypadku, to nie mówiąc, że nie pokrywają kosztu transferu. Ktoś powie liczy się dobra zabawa, fakt... ale czy zainteresowanie konkursem jest takie by to można było nazwać fajną zabawą, itp?

Tyle z mojej strony,i już teraz dziękuję wszystkim za udział.

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Konkurs na frazy ma to do siebie, ze po jego zakonczeniu strona nadaje sie na smietnik, dlatego m.in. sa lepsze nagrody, by kogos skusic do udzialu w nim, sam prestiz to troche za malo jak dla mnie :)

Mar, paredziesiat linkow to jednak chyba troche za malo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności