Skocz do zawartości

Konkurs Site2007y Zakończony

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Biorę drugi udział w w podobnym konkursie, kiedyś startowałem w msnbetterthangoogle, i powiem, nie ma porównania.

Zgadza się. Ja brałem udział w msnbetterthangoogle nawet z zadowalającym mnie wynikiem, a te konkursy jakoś w ogule mnie nie interesują. I cały czas czekam aż znowu będzie jakiś konkurs z prawdziwego zdarzenia.

.

konkurs jak konkurs, nikt sie raczej nie przykladal do konkursu, kazdy poprostu podwiesil cos i zostawił czekajac az sie zaindeksuje

Autokatalog został podwieszony o tak, bez linków wskazujących i bez subdomen, na początku sądziłem że będzie konieczość robienia subdomen bo ludzie pewno mocno się będą przykladac, jednak większość w tym i ja raczej tego nie robili z powodu transferu który generuje Y!.

Co do strony konkursowej, jest jakis blad bazy mysql.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL Server Host 'mysql.xann.net' (2) in /home/pioseopl/public_html/site2007y/includes/mysql.php on line 6
Nie moge polaczyc sie z serwerem MySQL.

Pozdrawiam

Mariusz

Patrząc na wyniki G oraz Y analizując je nic z nich nie wynika :) jednym słowem loteria :)

jak testowalem druga domene to mam zblizone site do Y i G.

Ta konkursowa ma zero, bo dostala banana po jakims czasie, stawiane w tym samym czasie zlapaly nawet szybciej site w google niz w Y!, yahoo dosc pozno ten site wpluwal.

Tak więc smiało mozna powiedziec że Google dalej szybciej indeksuje i więcej a Y! duzo mieli i wypluwa po jakims czasie z roznym efektem.

Pozdrawiam

Mariusz

Ps. Xann o której ogłoszenie wyników ?

Gratulacje dla zwycięzców. :)

Tak jak w poprzedniej edycji konkursu proszę o PW z danymi tj.

Osoby prywatne:

Imię, Nazwisko, Adres, telefon, email, PESEL

Firmy:

Imię, Nazwisko, Adres, telefon, email, NIP, REGON

W poniedziałek będzie to załatwiane.

Z uwagi iż to była w sumie tylko zabawa, nic wielkiego przy stronie robić nie musiałem.

Po otrzymaniu nagrody za 1 miejsce, przekaże ją na wośp aukcje lub coś podobnego. Do aukcji dołoże piłke z seo party z podpisami która miałem dać już dość dawno na aukcje charytatywną.

O aukcji powiadomie i liczę :) że ktoś z branży kupi 1 nagrode + super piłke (adidas) + podpisy ludzi ktorzy ja kopali na seo party.

Dane do nagrody podeślę jutro na PW.

Prawdopodobnie do Aukcji dołączy też KOb przekazując swoją wygraną.

Więc prośba do Adminów by wstrzymali się z aktywacją i ew. dali szanse podania danych osoby która wygrałaby taką aukcje.

Pozdrawiam

Mariusz

OK, w takim razie i ja przyłączam się do tej akcji.

Rezygnuje z nagrody (o jakże cennej ;) ) i informuję iż zostanie ona włączona w dobra wystawione na aukcji ;)

Na życzenie mogę oczywiście podpisać koszulkę czy pendrive ;)

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności