Skocz do zawartości

prosty skrypt blogowy

~luk@s~

Rekomendowane odpowiedzi

poszukuje skryptu blogowego który nie będzie potrzebował bazy danych. żeby opierał się na plikach txt

moje wymagania:

• Możliwość tworzenia kategorii
  • prosty ale ładny wygląd
  • możliwość oceniania
  • sondy
  • najlepiej polski panel admina
  • możliwość tworzenia paneli w których np. można umieszczać linki
  • o i fajnie jakby miał możliwość tworzenia grup użytkowników

no to tyle. albo jakiegoś CMS który także nie będzie potrzebował bazy ale będzie miał funkcje j.w. i będzie go można użyć jako bloga

potrzebny mi jest na prostą stronę.

potrzebny mi jest na prostą stronę.
Po Twojej specyfikacji nie nazwał bym to w ten sposób :P i wątpię, że ktoś jeszcze pisze tego typu systemy nie oparte na bazie danych choćby nawet na SQLite... Powodzenia w poszukiwaniach.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Na upartego: Quick CMS

kurcze nawet nawet wersja najdroższa ale opcja darmowa jest tak okrojona że nie skorzystam

ale znalazłem

https://theportal.pl/ lecz także ma za mało funkcji. chyba będę musiał jednak skorzystać z jakiegoś bloga który wykorzystuje MySQL chyba że wy jeszcze coś macie

najlepiej wordpress?

luk, mam coś dla Ciebie.

odpowiada wszystkiemu prócz sond. jeżeli jesteś zainteresowany to napisz PM.

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności