Skocz do zawartości

Linki wewnętrzne

5il3nt

Rekomendowane odpowiedzi

EDDY, czytalem jakis czas temu, a poza tym to:

Ja tak zrozumialem fragment filmu, a to udziw....

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Moje ostatnie testy linkowania zewnętrznego potwierdzily priorytetowe znaczenie pierwszego, wystepującego linka.

Myślę że można to podobnie odnieść do linkowania wewnętrznego.

Sklep z winami, dobre wino,wina europejskie oraz katalog budowlany

Kominki, piece, wkłady kominkowe, kominki - akcesoria.

losowo lub pokolei przypisywal jakis anchor do danej podstrony na stale. Tworzymy np nowa strone produktu w sklepie i system wyswietla na tej stronie link do glownej z anchorem "anchor1", tworzymy kolejna i przypisuje "anchor2", pozniej do kolejnej "anchor3", przy czwartej podstronie znowu wraca co "anchor1". (taki pseudo staly system linkowania wewnetrznego do strony glownej)

Pomyslalem o takim czyms skoro G rozdrabnia przydzielona "moc" na linka jak na jednej stronie prowadza np 3(z trzema roznymi anchorami) linki do jednej strony lub bierze pod uwage tylko jeden z nich podczas linkowania zewnetrznego. A uwazam ze w wewnetrznym jest podobnie, nie testowalem tego, sa to tylko moje domysly :)

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności