Skocz do zawartości

Opłata za dostęp do WWW

Rekomendowane odpowiedzi

co sądzicie o takiej opcji? Opłata za dostęp do niektórych zasobów swojej strony.... - zaznaczam niektórych by google miał co indeksować.

Czy to jest w ogóle opłacalne? Ktoś tego próbował?

I czy lepiej dać cenę np. SMSem 1 zł za miesiąc czy np. 1 zł SMSem za rok czy też 10 zł przelewem za miesiąc...

Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce

... aj, nie zdążyłem przed Tobą usunąć posta, a dopiero po napisaniu

zauważyłem że podajesz stronę w podpisie. Przepraszam.

Czy więc warto - to wszystko zależy od tego, kto Ciebie ogląda. Tematyka

strony sugeruje uczniów raczej - czy oni zapłacą tego SMS-a, ile będą

skłonni zapłacić?

Może najprościej zrobić kilkupytaniowy sondaż na stronie?

Szy.

IMO to jeszcze nie czas... AFAIR to *.reporter.pl probowal co takiego zrobic (fakt ze dobrych pare miesiecy temu) i skonczylo sie tak ze ze wszystkich dzialow zostaly tylko kody i programowanie - byc moze teraz to sie zmienilo.

tak ze ja osobiscie bym poczekal jeszcze z platnym contentem az ktorys z wiekszych portali ludzi do tego przyzwyczai (vide rzeczpospolita) :P

Z drugiej strony - tak mi się wydaje - udostępniam rzeczy nispotykane gdzie indziej - rozbudowaną galerię, animowane mapy i prezentacje multimedialne - może za to - tylko jaka musiałaby być cena by najwyższy zysk osiągnąć?

tak ze ja osobiscie bym poczekal jeszcze z platnym contentem az ktorys z wiekszych portali ludzi do tego przyzwyczai (vide rzeczpospolita)

Z drugiej strony już istnieją strony z płatnymi treściami (webreporter) a wiele ma archiwum płatne (gry-online - choć tam trudno nazwać materiały sprzed chyba 2 tyg archiwum:) )

Tak czy inaczej sądzę, że te elementy które wymieniłem można dać płatne - chyba - tylko jaka cena:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności