Skocz do zawartości

Taniuśkie rozwiązania serwer+domena pod WP

AdamAGP3

Rekomendowane odpowiedzi

Ooo już PL? :D Miałeś na wht napisać jak to się stanie gdzie i na jakich maszynach ;)

Ech z braku czasu nie jestem w stanie opracować szczegółów.. a nowa delegacja nie wszędzie jeszcze trybi albo wariuje.. Dziś wieczorem, najdalej jutro się tam odezwę z nowiną.

Nie czaje, cala oferta po angielsku, a opis:

Wszystkie reklamacje zwiazane z SMS na reklamacje@wapacz.pl

No i jakos nie ufam providerom, ktorzy na swoich stronach maja adsense <lol>

Chociaz jednak mamy do czynienia z "Lider of hosting services" :D

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Strona firmy jest po angielsku gdyż admin ma dużo klientów z zagranicy, którzy płacą mu paypalem czy e-goldem. Poza tym hostinguje prawie wszystkie Polskie programy GPTR i kilka zagranicznych.

Adsense ? Czemu nie. Jeśli tylko da się zarobić.

Co do wapacza : To przecież zagraniczni tego nie użyją.

multikonto

To jest jakos malo profesjonalne. Czy nie mozna zrobic wersji angielskiej a oprocz tego walnac flage polska i tam dac wersje polska (lub odwrotnie)? A z adsense ile ma zarobkow? 1$ dziennie? Poza tym nie wiem czy lepiej miec klienta wiecej (bo moze sie tam linkowac konkurencja), czy tego dolara. Malo jest profesjonalnych witryn z reklamami adsense.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Spróbuj na www.cheap-web-host.net. Ja korzystam z tamtejszych usług i naprawdę nie ma na co narzekać. Domenę .info teraz kupisz za 6.50, przedłużenie z tego co się orientuję kosztuje 12 zł. Możesz płacić w USD czyli sporo zaoszczędzisz :)

MB: lolekserwer@op.pl

PP: lolek35@op.pl

rotfl nie ma to jak firmowa poczta :)

Strona z szablonu, w dodatku nawet nie przetłumaczona.

404.tf

Nie jest napisane czy brutto czy netto?. Ogólnie to mnie najbardziej wkurza na stronach hostingów, że nie podają czy ceny netto, czy brutto albo gdzieś to jest ukryte. Nie podają ile przedłużenie tylko trzeba gdzieś grzebać na tej stronie, żeby coś znaleźć. Wg to błąd klient woli mieć kawę na ławę, a nie dupcenie oczu promocjami.

Nie jest napisane czy brutto czy netto?.
Jeżeli nie podają to oczywiste że to brutto. Ale jak na rachunku pojawi się cena niezgodna z tą widniejącą obok opisu oferty wtedy można potraktować to jako oszustwo.

W piekarni też nie podają czy cena bułki to brutto czy netto :)

.

Nie jest napisane czy brutto czy netto?.
Jeżeli nie podają to oczywiste że to brutto. Ale jak na rachunku pojawi się cena niezgodna z tą widniejącą obok opisu oferty wtedy można potraktować to jako oszustwo.

W piekarni też nie podają czy cena bułki to brutto czy netto :D

Wcale nie tak wiadomo, często w necie dowiadujesz się że cena jest netto w ostatniej chwili przed zakupem, a piszą zwykle gdzieś na innej podstronie albo w niewidocznym miejscu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności