Skocz do zawartości

Cześć!

m@rcin

Rekomendowane odpowiedzi

sparks, ja to niestety nie rozumiem Twojej wypowiedzi no;P

a Ty marcinie witaj :D

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

sparks, mozesz rozwinac swoja mysl ? bo nie lubie takich bezpodstawnych wnioskow.

Tymbardziej nie lubie jak ktos PiO porównoje do forum wymienionego przez Ciebie.

Proszę Ciebie bardzo,

podczas czytania tego forum, kiedy nawet jeszcze nie byłem zarejestrowany brak było tematów typu: " Boże! Moja pozycja spada! Co mam zrobić?" lub "Ej na moją stronę nikt nie wchodzi! Nie wiem dlaczego! Pomóżcie!" itd.

Może forum stało się zbyt popularne? Albo mnie tu już dawno nie było i przyzwyczaiłem się do innego stylu wypowiedzi.

Monitorowanie raportów giełdowych raporty gpw akcje giełda GPW, NewConnect

Kolega sparks naczytał się blogów złych Edyt itp i teraz szaleje :D

Każdy jakoś zaczyna, więc pisanie "swoich opinii" w dziale dla początkujących nie jest trafione, a jest wręcz niesmaczne.

Pisz sobie jak znajdziesz temat o takim tytule a nie do nowych kolegów :)

Witaj M@rcin, przy odrobinie chęci dowiesz się dlaczego tak się dzieje, miłej lektury.

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

No nie ma dziwne, każdy ma tutaj prawo sie zarejestrowac i pisac w dowolnej formie. Po ilości postów poznac czy mamy do czynienia z kimś kto się udziela na forum czy nie ;-)

ok koniec off'a

Przywitajcie jeszcze ktoś kolege i tyle :D

Po ilości postów poznac czy mamy do czynienia z kimś kto się udziela na forum czy nie

Ale broń boże nie jest to wyznacznikiem wiedzy :D widać tu kilka osób co mają +- 500 na liczniku a pokemonią potwornie

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności