Skocz do zawartości

Koszt portalu cms

Pozycjoner.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Noormanos - piszesz że da się taniej - daj mi adres, a ja będę podzlecać im prace, skoro robią to tak dobrze.
Średni koszt wdrożenia woratlu na Darmowym CMSie

to grafika + poukładanie wszystkiego tak jak trzeba + dopisanie odpowienich fragmentów kodu to około 30 000 zł..

@Radek przeczysz sam sobie. Najpierw piszesz, że sam zrobisz to za 1500 zł, a potem masz wąty do mnie, że ja zrobię to taniej niż 30 000 zł... :) Nie ma sprawy, możesz mi "podzlecać" tylko pamiętaj dopisać to zgubione zero...

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zauważ że pisałem o stronie ala sklepik a nie wortalu - tu wolę udziały :-D (czasami się da) - wtedy to w moim interesie jest dbać o prawidłowe funkcjonowanie - ma to wiele plusów.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

• 4 miesiące temu...

Muszę sprostować moją wypowiedź bo faktycznie źle się wyraziłem pisząc o kilku dolarach miałem na myśli kolo 100$. Autor nie pisał że lay ma być unikalny a za budżet 1000pln nikt nic sensownego nie zrobi więc trzeba się samemu pobawić. Ale faktycznie trochę nie na temat bo pytanie było ile kosztuje portal. A co do poważnych portali na free cms-ach to za wiki z Typo3 korzystają m.in.: New York Times, Lufthansa AG, UNESCO, NASA, Logitech, DHL, 3M, SMART AUTOMOBILE USA INC., Philips czy KFC Corporation.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności