Skocz do zawartości

Padło proste.pl?

Beckson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Nie oferujemy uslug o dostepnosci 100 % , tym bardziej kiedy problemy dotycza problemow na stykach miedzyoperatorskich.

"prusakolep Napisano Dzisiaj, 16:38

siadło. Szybki jestem?

prusakolep Napisano Dzisiaj, 16:41"

już działa smile.gif

Gratuluje ...

krzysztofgda, jesli moge dac Ci jakas porade, to nie odpowiadaj na kazda tego typu uwage (post). Sa ludzie, ktorzy odswiezaja strony co 2 sekundy i gdy tylko cos sie nie zaladuje walą na fora lub pisza do supportu "co sie dzieje z serwerami, dlaczego nie dzialaja?!" :) Taki urok branży.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

No nic, chyba tak bedzie trzeba robic. Szkoda, ze pare osob kreuje nie do konca prawdziwy obraz sytuacji.

W ciagu roku czasu niedostepnosc prostego spowodowana awariami lacza/lacz operatorow wystapila 3 razy i laczny czas to nie wiecej niz 2-3h.

Do tego doliczyc mozna nie wiecej jak 10 trwajacych nie dluzej niz 1h kazda przerw lub utrudnien w dostepie do poszczegolnych uslug.

To chyba nie jest zly wynik. Jak ktos jest niezadowlony, moze napisac reklamacje do BOK, pewnie uda sie odzyskac oplate za pozostaly okres czasu.

Zreszta jak jest widac tu: https://top100.pl/proste.pl.htm

Z mojej strony to tyle i temat uwazam za zamkniety.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności