Skocz do zawartości

Czy Pracujecie przy muzyce ?

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kiedyś włączałem Chemical Brothers, FatBoy Slim, Prodigy czy jeszcze coś innego w tym stylu i słuchałem pół godziny czy godzinę, wyłączałem i byłem już idealnie skupiony na pracy. I wtedy mogłem zrobić naprawdę dużo.

Teraz włączam TVN24 i robotę szlag trafia ;)

Sprzedam artykuły, 1 grosz za 5000 znaków!

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=126817

Ja juz od 2 lat nie slucham muzyki jak pracuje, jakos mnie tak rozprasza, denerwuje, kiedys lubialem trance itp :D Za to niedlugo mam zamiar ogladac filmy na DVD w samochodzie, dzisiaj w korkach spedzilem ok 6h - lacznie przejechalem ok 40 kilomertow ;)

MariuszT pisalem juz, ze masz NAJFAJNIEJSZY awatar na forum ? ;) strasznie mi sie podoba :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

mi się czasem zdarza. to mnie relaksuje i gdy mam problem z pracą... wsłuchuję się w muzykę, wyciszam i po kłopocie.

czyli muzyka nie konieczna ale często jest.

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Bez względu na to czy jestem w domu czy w pracy, muzyka zawsze musi być włączona. Nie znoszę ciszy. W pracy słucham zwykle radia, a więc dance, techno etc., a w domu ostatnio głównie Billy Talent.

ps. A mnie się podoba avatar Rottena ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności