Skocz do zawartości

Czy Pracujecie przy muzyce ?

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

W moim przypadku na razie jest to radio w komórce, którego słucham nawet w drodze do pracy ;-)

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja jeżeli już slucham radia internetowego to ulicznik.net

niezależna stacja, a kawałki całkiem całkiem ;)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

METAL

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Classic Rock

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Najlepsze interenetowe radio to pandora.com. Uczysz programu jaką muzyke najbardziej lubisz. Gdzies tak po miesiacu dogrywania mojego profilu puszcza mi tylko kawałki które lubię, bardzo lubię lub uważam za za******e. Niestety obecnie mogą tego radia słuchać wyłącznie osoby, które z witryną łączą sie z IP zlokalizowanego w USA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności