Skocz do zawartości

Liczba linków w jednym katalogu

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sobie dodaje tym adderkiem po 15 linków do jednego katalogu i zastanawiam się jak Google interpretuje takie praktyki. Dodaje po 15 linków do 40 katalogów dziennie.

Czy to za dużo ?

Jak liczone są przez google takie linki w jednym katalogu ?

Tak samo jak bym umiescil 15 linkow i kazdy w innym ?

Poszukujesz prezentu dla swojej kobiety ?

Jednym z lepszych jest bielizna oferowana przez nasz sklep ,szeroka gama rozmiarów, najniższe koszty wysyłki, najszybsza dostawa i opcja "prezent"

Dobry katalog z mocnymi linkami.

Jak blog to tylko e-nacja.pl blog e-uzależnionych.

40 katalogów dziennie ? Chyba Ci google niemiłe ...

Bawie sie i narazie jedynym efektem tej zabawy byl skok z PR2 na PR4 + kilkanscie tysiecy linkow w Yahoo

Jednym z lepszych jest bielizna oferowana przez nasz sklep ,szeroka gama rozmiarów, najniższe koszty wysyłki, najszybsza dostawa i opcja "prezent"

jak nie różnicujesz anchorów to będziesz miał prezent od google w postaci filtra ;)

Tak sie sklada ze anchorow mam ze 30 rotowanych, opisowek po 10 do kazdej pozycjonowanej strony, starczy chyba.

Mam tylko watpliwosc o ilosc wpisow w pojedynczym katalogu, czy 15 linkow na jeden katalog ma sens ?

A co Ci podpowiada logika skoro pytasz o to?

Ja dodaję od 1 do 3 linków w jednym katalogu, ale nie bawię się w masowe katalogowanie w takich ilościach. Pamiętaj, że przyrost linków w czasie ma być naturalny.

40 katalogów dziennie ? Chyba Ci google niemiłe ...
- to nic, zależy ile z tych linków zostanie dodanych, a ile zaindeksowanych - często przy adderze to nie więcej niż 10%, a jak dodaje masowo do wielu kategorii to jeszcze mniej. Ostatnio widziałem ofertę 19,99 za kilkadziesiąt tysięcy linków, więc to nic ;)

osablood - tak, chodzi o ilość wpisów :)

a to fakt, żę google mało indeksuje z addera. u mnie wyszło jakieś 20% chyba... pamiętam nawet jakoś się bawiłem w liczenie tego, jeszcze kilka miesięcy temu :)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

A co Ci podpowiada logika skoro pytasz o to?

Ja dodaję od 1 do 3 linków w jednym katalogu, ale nie bawię się w masowe katalogowanie w takich ilościach. Pamiętaj, że przyrost linków w czasie ma być naturalny.

Czy dodanie 15 linkow pod 15 roznymi anchorami i z unikalnymi opisami w ramach katalogu nie jest naturalne ?

Ja nie spamuje, dodajac do przypadkowych kategorii, dodaje do kategorii ktore scisle odpowiadaja tematycznie pozycjonowanej witrynie, a jesli jest ich tyle ile zdefiniowalem to czemu z tego nie skorzystac ... (:

Co rozumiecie pod "dodanie linku" do katalogu? Chodzi o ilość wpisów? Bo trochę się zamotałem :)

Tak o ilosc wpisow w jednym katalogu.

osablood - tak, chodzi o ilość wpisów :)

a to fakt, żę google mało indeksuje z addera. u mnie wyszło jakieś 20% chyba... pamiętam nawet jakoś się bawiłem w liczenie tego, jeszcze kilka miesięcy temu :)

Ja tez juz tego nie licze ale wczoraj z czystej ciekawosci sprawdzilem ile z wpisow jednej witryny zostalo dodane i dodal 100% zgodnie z logiem w miejscach w ktorych raportowal, skad google ma wiedziec ze wpis byl robiony z addera, przeciez w katalogu tego nie widac (: ,link to link wazne zeby byl w miare unikalny anchor, a rotuje ich do kazdej witryny po kilkanascie, no i w miare unikalna tresc, rowniez rotuje ich ok 10.

Czy dodanie 15 linkow pod 15 roznymi anchorami i z unikalnymi opisami w ramach katalogu nie jest naturalne ?
Nie ale mam wrażenie, że źle definiujesz słowo "naturalne" skoro zadajesz takie pytanie.
dodaje do kategorii ktore scisle odpowiadaja tematycznie pozycjonowanej witrynie

I na pewno 15 kategorii pasuje do tej strony ;-)

sprawdzilem ile z wpisow jednej witryny zostalo dodane i dodal 100% zgodnie z logiem w miejscach w ktorych raportowal

michat nie pisał o liczbie dodanych tylko zaindeksowanych wpisów, a Ty się jeszcze bana doigrasz jak nie będziesz pisał zgodnie z regulaminem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności