Skocz do zawartości

Witam Wszystkich

maciekpro

Rekomendowane odpowiedzi

Szukałem strony internetowej i znalazłem, może tutaj znajdę trochę pomocy. Tworze stronę internetową o dość popularnym temacie, jak i z lekka kontrowersyjnym. Poszukuje osób chętnych do współpracy. Interesujesz się tworzeniem stron internetowych, for dyskusyjnych, grafiką czy programowaniem, zapraszam, a może jednak chciałbyś pisać tylko jakieś informacje, zapraszam serdecznie wszystkich. Prosze kierować zapytania na e-mail: imaciek(nt)onet.eu . Pozdrawiam.

hm... to reklama?

jakże ciężko jest przeczytać do czego należy ten dział?

Witaj bezczelna osobo!

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Witaj tajemniczy poszukiwaczu :D

Hint: ludzie są leniwi, jeżeli nie napiszesz o co chodzi - nie zapytają.

Komu ma zależeć?

Witaj, chciałem żeby ludzie pisali na e-mail to wtedy będzie wiadomo o co chodzi, ale napiszę ci na priva o co chodzi. Może się zgodzisz. No i to żadna reklama, insynuując do drugiego postu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności