Skocz do zawartości

Unikalny artykuł ?

przemekbialek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ostatnio zacząłem pisać precle i stąd moje pytanie. Wiadomą sprawą ze nikt raczej nie pisze 5 różnych artykułów dla 5 różnych precli.

W związku z tym mam pytanie ile trzeba zmienić żeby art był unikalny?

- zmiana tytuły

- zamiana słów na odpowiednie synonimy

co jeszcze? jak czy robot sprawdzając artykuł o różnych tytułach ale podobnej treści uzna to DC?

no dzięki panowie że świetnie mi pomogliście!

że zrobiłem błąd to dobrze wiem ale po co bez sensu robić z tego off top!

przemek, jak będziesz pisał arty tak jak tytuł to z pewnością będą unikalne :D... żaden robot takie nie widział :D

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

moi drodzy odpowiem wam prostym językiem , czy wy do cholery nigdy błędu nie popełniliście! takie z was omnibusy?

gdyby by była możliwość edycji tytułu to bym to zrobił. Jeśli macie pisać nie na temat to może sobie darujcie! bo szkoda waszego cennego czasu.

zabawne nie!

a pan panie CRASHXT jak taki ortograf i gramatyk wyśmienity to imiona się pisze z wielkiej litery!

troszkę pokory :)

Domniemywam ze jesteś bardzo młody i w gorącej wodzie kąpany, cierpliwości nie masz wcale a o stosunkach międzyludzkich wiesz tyle ile nauczyła Cię szkoła, czyli nic. Innymi słowy nie tędy droga.

Muszę jednak stanąć po stronie założyciela tematu. Edytować treść posta można, a tytułu - nie wiedzieć czemu - nie. Sądze, że już po pierwszej uwadze tytuł zostałby zmieniony.

Sam z chęcią bym przeczytał rzeczowe odpowiedzi, bo mnie ten problem również interesuje, ale widać, że niektórzy lubią sobie po prostu ponabijać posty. Zjawisko (jak ostatnio zauważyłem) bardzo powszechne na tym forum...

troszkę pokory :rolleyes:

Domniemywam ze jesteś bardzo młody i w gorącej wodzie kąpany, cierpliwości nie masz wcale a o stosunkach międzyludzkich wiesz tyle ile nauczyła Cię szkoła, czyli nic. Innymi słowy nie tędy droga.

no dzięki że mnie za młodego uważasz, 30 stuknie w grudniu ale bardzo się z tego powodu cieszę, widać jak na forum można sie popisać, kilka osób odpisała ale oczywiście nie na temat, a tak naprawdę nie wiem od czego jest moderator? chyba właśnie od tego że co niektórych delikatnie wyprostować

i skończyć taki bezsensowny off top, skoro nie potraficie na to odpowiedzieć, to chociaż może zastanówcie się po co odpisywań nie w temacie?

tak więc ponawiam pytanie czy ktoś odpowie na treść tego postu zamiast popisywać się jakim on nie jest gramatycznie poprawny??

p. s Maximusie gdybyś się wykazał odrobiną inteligencji i nie strzelał na ślepo wszedłbyś na moje www z sygnaturki i może byś coś mądrzejszego napisał

pozdrawiam

tak tylko chodzi mi o tą drugą stronę medalu, jak ta unikalność wygląda dla robota? czy sama zmiana tytułu i tak jak pisałem wcześniej

tworzy artykuł nie będący duplikatem? czy jest to stosunkowo za mała zmiana?

to mnie najbardziej interesuje i na pewno moich przedmówców też.

bo z logiki wynikało by przykładowo 1. Fotografia ślubna plusy i minusy a 2. Plusy i minusy fotografii ślubnej powinno traktować jako dwie odmienne treści, chyba że u robotów logika nie ma żadnego znaczenia:)), ponadto użyłem odmian słów.

Stopki często nie są o sobie raczej o stronach które sie pozycjonuje :rolleyes: Sam czasami latam z aparatem

Co do unikalności tekstu to patrz na DMOZ-y , niektóre nadal stoją i mają sie dobrze, i to czasmi te które są najbardziej podobne do orginału mają sie najlepiej :D Google według własnego widzimisia ocenia powielenie treści.

Stopki często nie są o sobie raczej o stronach które sie pozycjonuje :rolleyes: Sam czasami latam z aparatem

ja też latałem ale ciągnął mnie do ziemi to zacząłem chodzić :)

Co do unikalności tekstu to patrz na DMOZ-y , niektóre nadal stoją i mają sie dobrze, i to czasmi te które są najbardziej podobne do orginału mają sie najlepiej :D Google według własnego widzimisia ocenia powielenie treści.

czyli coś tam zmienić i się nie pierniczyć?

w sumie to można tak powiedzieć, nic nie robienie jest najgorsze.

Jezeli zrobisz coś to po jakimś czasie bedziesz miał wnioski i sam sobie odpowiesz na to pytanie ile trzeba zmieniać.

Każdy z nas ma inne strony inna konkurencje inną tematyke inne zaplecza metody itp. to wszystko w jakimś tam stopniu ma wpływ bo są osoby które robią dokładnie TAK SAMO a wyniki ma zupełnie odmienne :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności