Skocz do zawartości

Unikalny artykuł ?

przemekbialek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ostatnio zacząłem pisać precle i stąd moje pytanie. Wiadomą sprawą ze nikt raczej nie pisze 5 różnych artykułów dla 5 różnych precli.

No to się mylisz......

czyli coś tam zmienić i się nie pierniczyć?

Jasne, z moich dostaniesz tylko maila, żebyś spadał z takimi wpisami.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

No to się mylisz......

No to tracisz czas......

możesz to bardziej rozwinąć?

No to się mylisz......

No to tracisz czas......

I masz rację, jeśli masz na myśli 90% precli. Ale ja tam NIC nie wpisuje.

Moje teksty są nie tylko dla robotów, czytają je ludzie , bo często ni z tego ni z owego są na całkiem przyzwoitych pozycjach w wynikach różnych wyszukiwarek.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Może inaczej - szkoda mi czasu na tworzenie unikalnych tekstów, wpisów na zaplecze etc. - to jeżeli chodzi mi o moje własne zaplecze i moje własne strony - tutaj idę na masówkę i to daje efekty dosyć szybko.

Jeżeli tworzę komuś zaplecze i ktoś chce koniecznie tematyczne, unikalne itp., to trudno - trzeba zacisnąć zęby i robić :D

Spamy zostaną pewnie kiedyś wytrzebione przez google, ale nie w najbliższych latach.

przemekbialek wpisz coś w google wejdz na pierwszą stronę wklej test z tej strony do paska i zobaczysz że Google znajdzie go na tej stronie.

Póżniej wklej sobie artykuł do worda i zmieniaj wyrazy kasuj, zamieniaj miejscami i sprawdzaj czy takie zmiksowane zdanie wystąpi w Google.

Jeżeli chodzi o unikalne to spokojnie można pisać unikaty dla każdego precla, trzeba tylko trochę czasu i zacięcia.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

przemekbialek wpisz coś w google wejdz na pierwszą stronę wklej test z tej strony do paska i zobaczysz że Google znajdzie go na tej stronie.

Póżniej wklej sobie artykuł do worda i zmieniaj wyrazy kasuj, zamieniaj miejscami i sprawdzaj czy takie zmiksowane zdanie wystąpi w Google.

Jeżeli chodzi o unikalne to spokojnie można pisać unikaty dla każdego precla, trzeba tylko trochę czasu i zacięcia.

od pewnego czasu robie tak właśnie jak napisałeś, zmiana końcówek i podmiana niektórych słów.

Z tym duplicate trochę przesada.

Jeśli napiszę artykuł, to dlaczego nie miałby on się ukazać na kilku witrynach, forach. itp itd.

Jeśli więc dodasz ten sam artykuł do kilku precli, to wilk będzie syty i owca cała.

Pozdrawiam

Może unikalność jednego czy kilku wpisów aż tak ważna nie jest ale unikalność bloga na poziomie 10% z kilkudziesięcioma innymi może jednak mieć znaczenie jeśli 90% wpisów jest duplikatami i 90% precli staje się przez to duplikatem :lol:

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności