Skocz do zawartości

jaki hosting 45-50 gb transferu

vioka

Rekomendowane odpowiedzi

Fu**, też szukam takiego hostingu, wybrałem Risp.pl, testuję tydzień, opini dużo nie było, jak już były to pozytywne, a u mnie prawie codziennie w tym czasie pady, po pół do godziny. Konto założyłem w sobotę aktywowane dopiero w poniedziałek, aż mnie coś trafia, ciągle te pady.

Postanowiłem założyć konto neteasy.pl, prawie 2razy większy transfer, cena ta sama. Konta założyłem 1o minut temu, już aktywne, nawet subdomeny już działają. Panel bardzo przyjemny i intuicyjny. Testuję te dwa konta, okres testowy pierwszego kończy się w wtorek. Więc do tego czasu muszę się na coś zdecydować.

EDIT.

konto risp.pl nie dopowiada, neteasy.pl wysłałem maila z zapytaniem o fakturę, odpowiedź dostałem po 5minutach a jest godzina 1.54. (11 Listopda), i dostałem 10% zniżki.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
neteasy mają szybki support? Zawsze przed zakupem hostingu, pisze maila z zapytaniem o cos i czekam na czas reakcji. Do nich napisałem ok 4 miesiace temu i do tej pory mi nie odpowiedzieli, no i wyprzedze skargi pod moim adresem, nie było to głupie pytanie :D

Support jest dla klientów, zapytania ofertowe czyli przed założeniem konta to inna bajka.

404.tf

więc tak wybrałam konto które daje mi mozliwości testu a więc cyberdusk netasy i nazwa

na cyberdusk podczas rejestracji wyskakuję error 500 więc nieu dało mi sie konta założyć na netasy poszło bez problemu mało tego jestem w lekkim szoku o 14:05 napisałam pytanie o zmiane php5 na php4 o 14:09 nadeszła odpowiedź, nie dość że szybko to jeszcze pozytywna

pingi bardzi przyzwoite

Minimum = 50 ms, Maksimum = 89 ms, Czas średni = 68 ms

pirwsze wrażenie 5/5

oby tak dalej

Fajnie że powstał ten temat, ponieważ również szukam podobnego serwera.

Przyzwyczajaj się do ich jakości

Czytając ten wątek i opinie, neteasy.pl wyobraziłem sobie jako dobrą i profesjonalną firmę. Niestety gdy zobaczyłem ich stronę zajechało mi tandetą. Wygląd nie jest profesjonalny i nie zachęca do kupna (przynajmniej ja mam takie odczucie). Gdyby nie Wasze opinie pewnie stronę wyłączył bym po 4 sekundach. Skoro jednak oferują hosting na wysokim poziome byc może skuszę się na testy ;)

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

A co sądzicie o serwerze standard w iq.pl ? Wygląda na bardzo profesjonalną firmę, ceny są dość wysokie dlatego chciałbym wiedzieć czy warto. Ma ktoś u nich coś ? :)

iq to marka sama w sobie nie maja tylko niestety supportu 7 dni w tygodniu wiec to tylko ich deklasuje.

Dla mnie brak supportu w weekend to żaden problem. Jeśli z hostingiem nie ma żadnego problemu to nie ma również potrzeby kotaktu z supportem :)

Mam jeszcze trochę czasu więc się zastanowię, dziękuję Ci za odpowiedź.

Poczekaj tak 4-5 dni. Bo właśnie się "piecze" nowa strona neteasy.pl wraz z ofertą więc warto poczekać :D

Czy to tylko mi się wydaje, ale czy piszesz o tym już od paru miesięcy?

Pewnie to tylko moje zdanie ale takie zachwalanie przez dłuuuuższy czas czegoś czego jednak jeszcze przez dłuższy czas nie wpływa dobrze na ogólną opinię firmy.

Też pewnie mi się wydaje ale z Twoich postów wynika, że piszesz tylko o neteasy tj. same pochwały i w ogóle?

z czymś mi się to kojarzy :)

To w zasadzie tak jak obietnice i zapowiedzi progreso: nowy webmail w zeszłym roku miał byś już na święta :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności