Skocz do zawartości

Audycja o SEM i SEO w Radiu Szczecin

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

jubi, nic dodac nic ujac :shout:

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Ta muzyczka to pewno z powodu iż to radio publiczne, więc rozliczają się z każdego nadanego utworu, jak i muszą trzymać się wcześniej ustalonego programu.

Co do czata, faktycznie mocno wysiadał.

Ciężko było się momentami skupić, o ile wcześniej prowadzący i rozmówca byli obok mnie, to tym razem muzyka w 1 uchu, drugi gość w drugim uchu, a prowadzący poza słuchawkami. No i te czasy, rozwijasz myśl a tutaj bip bip - zbliża się przerywnik.

kwestia odbioru oczywiście. Robie to co zarabia - czy uważam że jak wszyscy będą tak robić to dobrze - hm raczej nie, bo to działanie bez przyszłości. Więc nie chodzi o akceptacje tego co się robi, tylko czy widzi się w takich działaniach przyszłośc. Ja oczywiście widze przyszłośc w innych działaniach. Dla przykładu to że robie A nie oznacza że uważam iż jest lepsze od B, czyli A robie po to by powoli rozwijać i finansować B.

Dlatego graff mogłeś mieć taki odbiór że nie akceptuje, ja poprostu uważam że przyszłośc tej formy SEO jest krótka, byłem ostatnio w Onecie - rozmawiałem z dyrektorem od produktów wyszukiwawczych, rozmawialiśmy sporo na temat wyszukiwania informacji w sieci. O ile szukaj.onet.pl nie jest dziełem, to inne produkty z zakresu wyszukiwania tak - szczeg. te które są obecnie rozwijane w Onecie. Zakładając ten kierunek rozwoju - za rok może się okazać że SEO nie polega tylko na zbudowaniu site: i zdobywaniu linków. Wielu oczywiście powie że to S-F - ja jednak wole się na ten S-F przygotować.

Dlatego też mógłbym śmiało powiedzieć robiłem, dziś staram się robić to co jeszcze nie działa a sądze że będzie opłacalne za rok. Tak więc to co jeszcze robie traktuje jako dodatki finansujące rzeczy które będę robił. Licze że tak jak 3 lata temu spamiarki okazały się czymś super i zarabiały tak dziś dla mnie liczy się coś innego i co innego jest moim celem. Jednak rozwiązania które działały rok,dwa temu nadal działają więc należy używać tych co działają i myśleć o tych co będą dzialały.

To tak jakby powiedzieć - Linki z systemów rotacyjnych są dobre - to jest prawda i falsz. Dobre bo skuteczne - to jest fakt, złe bo zgubne i niczego nie budują. Jednak używa się ich bo narazie to działa, jednak to nie oznacza iż uzywanie ich uznaje się za słuszne i przyszłościowe. Dziki ich uzywaniu mozna np. promować serwisy które będą promowały w przyszłości docelowy serwis.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności