Skocz do zawartości

mozliwosci rozdysponowania srodkow

marlonk

Rekomendowane odpowiedzi

Zamierzasz czekać, aż dolar będzie po 1,5zł??

Tutaj wątek na ten temat:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...view=getnewpost

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

wiem wiem czytam ten watek juz jakis czas..

czekac nie zamierzam oczywiscie, choc i teraz juz malo mi sie usmiecha wyplacac po tym kursie.. dlatego zastanawiam sie w jaki sposob mozna wykorzystac zgromadzone srodki nie tracac na przelewach do Polski. Slyszalem ze ktos gdzies kupuje za te dolary sprzet w USA i wysyla do Polski. O takie rozwiazania mi chodzi.

pozdrawiam

wiem wiem czytam ten watek juz jakis czas..

czekac nie zamierzam oczywiscie, choc i teraz juz malo mi sie usmiecha wyplacac po tym kursie.. dlatego zastanawiam sie w jaki sposob mozna wykorzystac zgromadzone srodki nie tracac na przelewach do Polski. Slyszalem ze ktos gdzies kupuje za te dolary sprzet w USA i wysyla do Polski. O takie rozwiazania mi chodzi.

pozdrawiam

a tak przy okazji to ile pobierają prowizji za przelew do polski? Konto mam w PKOBP.

www.poradniki.biz - najlepsze poradniki w sieci

Nie jest tak źle, widzę że dzisaj dolar nieco odbił i poszedł w górę. Marlonkowi chciałem zaproponować inwestycję w akcje notowane na Nasdaq (szczególnie Google, Microsoftu, Baidu oraz Nintendo). Te akcje w 2007 roku miały niesamowite zyski (zwłaszcza nasz ukochany Google, który chyba w samym listopadzie skoczył z 600 na 740$ na jednym papierze), ale paru dni nie dzieje się tam najlepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności