Skocz do zawartości

Skąd mam takie wejścia?

tonyg

Rekomendowane odpowiedzi

Witam - mam takowe pytanie - w statystykach strony pojawiło mi się dzisiaj 9 wejść ze strony 3xxx.rankking.pl , moja strona nie jest stroną o charakterze erotycznym, nie dodawałem jej do żadnych rankingów i nie znalazłem na stronie 3xxx.rankking.pl żadnego linka do mojej strony... Czy ktoś wie dlaczego tak się dzieje? Co to oznacza? Czy ktoś mi robi brzydki dowcip? Moja strona juz kiedyś była obiektem włamań - phishing. mam nadzieję że to nie ma nic wspólnego...

Dodam że nie korzystam z żadnego systemu wymiany linków

Firany

Spis Firm

Polskie forum Brighton

nie znalazłem na stronie 3xxx.rankking.pl żadnego linka do mojej strony

I chyba cel został osiągnięty. Może celem było wejście administratora na właśnie tę stronę? Ludzi sprawdzających statystyki swoich stron jest bardzo wielu, nie tylko z branży SEO.

U siebie regularnie dostrzegam ref-y, które służą wyłącznie do tego, żeby je z ciekawości sprawdzić.

gordon, a jak wytlumaczysz wejscie z adresu siec5.gdansk.policja.gov.pl - jakos tak wygladal ten host, bylo to dosc dawno.

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Mamy masę różnego rodzaju bociszy:

- spamujące (wyszukujące formularze i wpisujące się w nich)

- zbierające dane (takie jak adres mail, nazwa i tytuł strony, autor, każde imię, nazwisko, adres, NIP itp.) - takich też używa policja do szukania w necie treści zakazanych, rasistowskich, faszystowskich, używają ich organizacje pozarządowe, spamerzy, ludzie handlujący danymi osobowymi (sam dobry adres email jest wart parę groszy, a za pełne dane razem z preferencjami można dostać 10 zł i więcej), organizacje walczące ze spamem, wyszukiwarki internetowe itp.

Nie należy się tym przejmować :)

powinni sie zajac sprawa hodunia, a nie mi po stronie lazic :)

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

tonyg, może to staty nawalają?;>

ja bym sie tym nie przejmował. masz aby dodatkową liczbę na stat. po co robić halo?;D

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

o co chodzi to Ci nie powiem :D

ciesz sie, masz więcej robotów podejrzewam na stronie, niz... niż userów :) a nie zauważyłeś zarzucenia księgi gości albo czegoś na stronie linkami?;>

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

nikt nie robi sobie farmy linków u mnie :D co do trafficu - masz rację - jest to miesięczna i liczba wchodzących podskoczyła o 25% :) Ale dalej nie wiem dlaczego wejścia mam z xxx, nimfomanki tudzież strony katolickiej... Mam nadzieję że to ani próba włamu ani brzydkie linki, chociaż jak słyszałem linków nigdy za wiele.

Firany

Spis Firm

Polskie forum Brighton

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności