Skocz do zawartości

nagly spadek site

ManiaQ

Rekomendowane odpowiedzi

Czemu/komu tak naprawdę służy to że udostępnia informację site:domena ?

do przeszukiwania treści danej strony?

jeśli nie ma Cię w site nie ma Cię w indeksie, nie ma Cię w wynikach

jeśli masz wejścia na podstrony których nie ma w indeksie to prawdopodobnie

wynika to z różnic poziomu site na poszczególnych datacenter

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...

Odswiezam temat pozytywnymi informacjami. ;)

Wyglada na to, ze cos sie ruszylo, przynajmniej u mnie. Strona dla ktorej mialem 7-8 tys. zaindeksowanych podstron dzis odbila i pokazuje mi w zaleznosci od tego czy z "www" czy bez odpowiednio 97k i 115k podstron. Zobaczymy jak te wyniki sie utrzymaja.

Na kilku zalozonych w moim serwisie for jakos moze zmian duzych nie widze, ale np gazeta.pl tez odbilo do 980k.

Krotko mowiac cos sie zmienia na lepsze. ;) Oby to nie byl tylko gwiazdkowo-primaaprilisowy joke. ;)

U mnie sie zmienilo na lepsze miesiac temu, a teraz site z 30k na 10k spadl :D Wiec jak widac caly czas rotacja jest, ale licze ze sie odbije bo tak juz bylo poprzednio.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

pokazuje mi w zaleznosci od tego czy z "www" czy bez odpowiednio 97k i 115k podstron.

jeżeli chodzi o stronę z Twojej stopki to mi pokazuje ponad 480k / 871k dla całości...

Rezultaty od 1 - 10 z około ...

te 'około' dla stron z dużym site to nierzadko +50% jak nie więcej fizycznej ilości podstron...

np gazeta.pl tez odbilo do 980k.

gazeta.pl ma nie mniej niż 4,930,000...

gazeta.pl ma nie mniej niż 4,930,000...
gazeta.pl było ponad 700k teraz jest 387k

forum.optymalizacja.com było 312k teraz jest 26k

Odnioslem sie do tego postu. Nie sledze rozwoju gazeta.pl i nie wiem ile moze miec podstron. :D Na pewno nie mniej niz 5,200,000 wynik sprzed minuty z jakiegos dc. :D

jeżeli chodzi o stronę z Twojej stopki to mi pokazuje ponad 480k / 871k dla całości...

Fakt. Dla roznych DC sa jeszcze rozne wyniki. Na niektorych nadal te stare. Zobaczymy jak sie ustabilizuje. Ogolnie milo, ze cos sie dzieje pozytywnego na swieta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności