Skocz do zawartości

[Radom] Rotacyjne spotkania Lublina, Puław i Radomia :)

CrashXT

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra, super, ja tez jeszcze nie wiem czy bede jechal samochodem czy busem czy innym samolotem ;) Jak juz bedziesz mial info odnosnie zajec w sobote, to daj znac na forum :) ..

ok, więc 8.12 prowadze zajęcia do 19, więc w Puławach będę po godzinie 20 pewnie. Będę jechał własnym samochodem, póki co mam chyba 2 miejsca wolne, więc jeśli ktoś chciałby się zabrać to wyjazd spod Politechniki o 19, szczegóły na PW.

Pytanie - może naiwne - jakieś prelekcje/prezentacje planowane, czy tylko gadamy przy piwie? :)

If you're looking for shop with blank media supplies, I think I can help you.

And if your data crashes, all you need is a good data recovery lab in London.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
bedziemy czekac z niecierpliwoscia w Pulawach, my planujemy byc troszke wczesniej, a wlasciwie zdecydowanie tzn. po godz.17 :P

prezentacje/prelekcje beda w trakcie spotkania ;):)

ok, spoko, nie ma sprawy. Gdyby ktos chcial z Lublina zabrac sie do Pulaw ze mna autem, to przesunela sie zbiorka - o godz. 18.15 pod sala 107, Instytut Informatyki, Politechnika Lubelska :)

a sluchaj tsalarioth, masz juz jakis plan powrotny tzn. kiedy mniej wiecej zamierzasz wracac ?:(

my jeszcze ustalimy kiedy bedziemy wyruszac z Lublina, bo byc moze cos sie zmieni troszeczke i dam znac zebysmy sie zgrali mniej wiecej w Pulawach ;)

nie będę zostawał na noc, więc planuje powrót jak impreza bedzie dogasać ;)

Az mi markotno,jak czytam ten wątek,

bo na wieść o wyjazdowym spotkaniu SEO mój półroczny synek nagle przemówił ustami swojej mamy, a mojej żonki:

"ANI MI SIE WAŻ!"

<_<:)

tak więc nieco zazdroszcząc pozdrawiam i czekam na spotkanie w LUblinie

pzdr

co by tu wstawić...

Dose, zdamy Tobie relacje z tego wyjazdu, nie tylko co spiewalismy, ale tez o adsense i seo :) szkoda, ze Ciebie nie bedzie, naprawde fajnie bylo pogadac i spotkac sie w Lublinie...

Co do spotkania, my sie pojawimy pewnie ok. 17 - pewnie najpierw zameldujemy sie w hotelu i dopiero bedziemy zmierzac na spotkanie :D Nie wiem, czy trafilmy :) ew. bedziemy dzwonic do naszego wodza Gerarda ;)

Zapraszam wszystkich z okolic, ktorzy sie jeszcze nie zdecydowali, beda polskie gwiazdy pozycjonowania i optymalizacji ;):hello: Stali bywalcy juz znaja nasze tajne sposoby na SERPy i tajniki optymalizacji adsense ;)

Pozdrawiam ! :good:

A ja nie wiem czy wpadnę...znowu te same mordy :D... transpor kiepski...wyspac sie znowu nie da... google malo placi za kliki ... serwery drogie...

Zaraz zadzwonie do chlopakow i ustalimy czym i o ktorej jedziemy, chcemy wrocić miedzy 00:00, a 7 rano ... ciekawe czy cos bedzie..

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Jak dotrzeć na miejsce:

Spotkania

Nie śmiać się w pracy na szybko robiłem.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Pociąg pośpieszny Puławy - Radom godz. 22:13 w Sobotę, sprawdzę jeszcze dziś busy.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Przepraszam że post pod postem

Ale wróciłem na chacjendę wspaniałą mówiem Wam

Tam gdzie nie chciała zamieszkać żadna z pięknych dam(oprócz jednej) :soczek:

Powrót w kierunku Radomia z Puław w sobotę tylko PKP 22:13,

Busów, nie ma PKS-a, też nie ma

Taxi około 250 - 300 zł jak by co. Czy do Radomia czy też Lublina

Hotel 120 zł / 2 os.

Od PKS masz jakieś 5 minut drogi piechotką, jeżeli wysiądziesz na PKSie (masz do nas numery to ktoś wyjdzie) , wysiadasz w Puławach i pytasz o Galerię Zieloną łatwo trafić, od głównej ulicy Lubelskiej w prawo. Przy Lubelskiej jest Carrefour, a po dodze na PKS miniesz Galerię Zieloną "FERIO"

Na PKP jest póżniej jakieś 15-20 minut piechotką, taksówką czas skraca się do około 10 oczekiwanie na taksówkę i 5 minut jazda = ok. 10 zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności