Skocz do zawartości

Bonusy od Google

szinu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zapraszam do wpisywania w google słowa motoryzacja i przyglądaniu się pierwszej pozycji. Bardzo ciekawe. Choćby ze względu na dość wyrównaną stawkę jeśli idzie o pierwszą trójkę. Google jak dotychczas nie nagradzało stron na frazy ogólne, na nazwy witryny owszem. Waszym zdaniem to siła anchortext czy też pomyłka, a może zupełnie coś innego?

Musisz jednak przyznać, że na tę frazę Pio ma przygniatającą przewagę nad innymi serwisami. W przykładzie, który dałem jest troszkę inaczej. Witryny z pierwszej trójki rotują się od kilku miesięcy, a teraz Gratka dostaje bonusa. Być może przewaga stała się bardzie widoczna, nie sądzę jednak, że przygniatająca.

... a teraz Gratka dostaje bonusa.

U mnie moto.gratka.pl jest w tej chwili na 3 miejscu, więc najwyraźniej gugiel gugluje i wyciąganie zbyt szybkich wniosków jest co najmniej nie na miejscu. Nie chce mi się sprawdzać różnych DC, bo to w tym przypadku do niczego nie prowadzi i tak wiadomo, że mamy kolejną iterację :D

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności