Skocz do zawartości

Filtr na konkretną podstronę serwisu WWW

WI777

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio testowałem możliwość "wpędzania" do filtru wybranych podstron "bardzo mocnych" serwisów WWW, w tym oczywiście głównie Wikipedii.

Ze smutkiem przyznaję się na razie do porażki, ale nie wiem czy to moc tych domen czy też po prostu nie ma filtrów na podstrony - pomijam wywalanie do SI. Na "słabych" serwisach, filtr na podstronach zawsze był związany z filtrem na stronę główną, czasem zdarzało mi się obserwować filtr na stronę główną a na podstronach już nie, zresztą przeważnie była to sytuacja przejściowa.

Reasumując, czy ktoś zobserwował filtry na konkretne podstrony serwisu? Nie wykluczam, że byłem zbyt delikatny w linkowaniu, ale jeśli podstrona wyłazi na pierwsze miejsce to co mam dalej robić :D

P.S. Pisząc filtr mam na myśli głównie filtry obniżające pozycje oraz wyindeksowanie przy wzmożonym linkowaniu czy też mimo linkowania.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności