Skocz do zawartości

jak ocenic cene pozycjonowania ?

become

Rekomendowane odpowiedzi

10 000 linków też niczego nie gwarantuje, jeszcze trzeba umieć je dodać.

Tak, zgadzam się w 100% - trzeba mieć co najmniej stopień inżynierski :hi:

Ponadto, na polskie warunki 10K linków to sporo - to więcej niż ma dowolny polski i ogólniedostępny system wymiany linków, jeśli nie więcej niż wszystkie razem wzięte.

powiedz że pomyliłeś linki z domenami, proszę :tease:

Problemem jest to, ze zgodnie z nowymi wytycznymi googla odnośnie kupowania linków taką stronę trzeba by robić poprzez artykuly tematyczne. Czyli ręczna robótka i spore koszty przy dużym ryzyku.

Rozumiem, że mając 10M$ siedziałbyś przy kompie i dodawał arty do precli? :blush:

także tego rodzaju metoda porównawcza użyta przez Ciebie jest błędna

Chciałem porównać THP z jakąś popularną polską frazą. Nieruchomości nie są więcej warte niż 1-5k/mies w zależności od spectrum rażenia, więc 10mln dla THP to jakieś zboczenie, natomiast samo P to już nawet nie chcę liczyć bo nie potrafię :blush:

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

musisz też pamiętać o jednym cena za pozycjonowanie tego rodzaju stron jest znacznie wyższa od innych z podstawowego powodu - nie można jej umieszczać w kampaniach linków sponsorowanych ani nie wszędzie nawet akceptują wyświetlanie kampanii wizerunkowej + dodatkowy czynnik równie ważny strony o tej tematyce są bardziej monitorowane od innych.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

za 10 mln to wbiłbym ich nawet na pasek przeglądarki i to ,,na zawsze" :blush:

obawiam się, że nawet za kwote 10ciokrotnie wyższą nie dokonałbyś tego nie z tym brandem

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Brad, a co ma wspólnego link z "wartościowej" strony z osiągnięciem pozycji? Bardzo niewiele, jeśli wogóle cokolwiek. Bo Page Rank można mieć ładny i na chamskich spamach.
Jeśli dla Ciebie słowo "wartościowe" zaplecze oznacza to samo co "chamski spam z ładnym PR" to chyba mylisz pojęcia bo wartościowe zaplecze jest dokładnie tego zaprzeczeniem.
10 000 linków też niczego nie gwarantuje

A kto tu pisał o 10k linków? ja chyba wyraźnie napisałem 10.000 stron wartościowego zaplecza. Z takiego zaplecza mogę pozyskać spokojnie 200.000 linków rozmieszczonych na miliardzie podstron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności