Skocz do zawartości

Proszę o ocenę strony zrobionej z wykorzystaniem API Google Maps

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

Co sadzicie o takim sposobie prezentacji danych :

https://wilno.bulkowski.pl/gmap/

Dla klientów z calego swiata pozaznaczalem obszary dystrubucji poszczególnych dystrybutorów i dodałem prosty moim zdaniem formularz wysyłania zapytania do dystrybutora.

Czy to jest czytelne w takiej formie ?

Czy ludzie "skumają" jak wysłać zapytanie do dystrybutora ? Czy może trzeba jeszcze jasniej :D

Tak. W opera tez mieli 80% CPU i mieli ale nic nie wychodzi z tej szarosci :D W IE 6 cos tam dziala ale do czytelnosci to jeszcze daleko... Trzeba kliknąć w Polske, żeby tooltip wyskoczyl ...

Przepraszam :D

Bardzo wczesną wersję testowałem na IE i działało , okazuje sie ze jak za dużo jest punktów na mapie to IE sie nie wyrabia.

Na dodatek na IE nie są już teraz kolorowane obszary :( (jak sie kliknie w Polske / Rosję to pojawia się dymek)

Do poprawy ;) bo na IE musi działać tak samo jak pod Firefox.

Ale z tego widać ze chyba Firefox ma lepiej zoptymalizowany JS skoro wszystko działa płynnie na nim a na IE czekałem 30 sekund i sie nie doczekałem ;)

Dzieki za uwagi

Mi się nie podoba. Za ciężkie to jest. Siedzę teraz przy Athlonie 1800 / 512ram i firefox mi muli na tym wynalazku. Normalnie przy tym komputerze całkiem komfortowo się pracuje.

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

niestety. mi na athlonku 1,7 i 512RAMku, plus graficzna MX440 GF4 64MB, dodatkowo opera to...

odszedłbym od tej strony niestety.

niby działa... już wiem kiedy bym użył tej mapki dystrybutorów. gdyby mnie mama bardzo prosiła i by jej trzeba było. ale ide o zakłąd że paznokcie bym wszystkie zjadł :D

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

IE w ogóle ma wydajnościowo skopany silnik. Kiedyś robiłem taki bajer, że jak się otworzy jakiś formularz na divie to reszta strony miała się robić przyszarzona. Zrobiłem to w ten sposób, że przygotowałem gifa 2x2 piksele, który miał zasłaniać stronę. Pod IE ładował to około dwie sekundy. Musiałem zrobić większy obrazek żeby działało szybko.

Najwyższej jakości strony internetowe można zamówić w firmie Invini.

od kiedy wpadłem na tą stronę, nie wiem może to przypadek, ale kompuyter zaczął koksić i się zacianć. potem to już same problemy. dzisiaj zanim udało mi sie go poprawnie uruchomić minęło około 2h.

no cóż.

pozdrawiam :)

to tak moja mała dygresja.

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności