Skocz do zawartości

Rewelacyjny email od google :)

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Xann zdradź czego się doczepili, bo pewnie się domyślasz.

Standartowe zaplecze żadne rewelacje miesiąca nic wyszukanego RSS, wiki, dmozik i precel :blush: ale czekam na informacje od innych moich bliskich kolegów.

A precel z tekstami z generatorów? Czy porządny moderowany? Czy też zasypany kopiami?

Xann: wyrazy wspolczucia... ale i jednoczesnie notworthyxm0.gif - jestes slawny

Tak jak mowisz!

Zobaczyć screen swojego "dmozika" na blogu google - bezcenne :D

Xann zrób sobie screena :)

A tak sie zapytam, po co ludzie robicie tyle kopii jednego skryptu, że jak jest "akcja" to lamentujecie ?

Nie ważne czy to dmoz, qlweb czy inne "typ" - mając 1-2 szt. nawet jak to poleci wraz z takimi stronami innych pozycjonerów, nie wpływa to w żaden sposób na zaplecze.

No ale jak się tego robi w dziesiątkach szt. bo upadek jest często bolesny....

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

myślę, że urząd antymonopolowy powinien już powoli brać się za du**ę google, tak jak ostatnio Unia Europejska wzięła się za microsoft, czy już chociażby sprzedawanie linków jest spanowaniem, przecież link jest jedną z form reklamy, google również zarabia na wyświetlaniu jednostek linków

.... Panowie to były perełki po 3-4 lata w necie z ładnymi PR,ami od budowanie tego będzie trwało wieki aż mi się juz nie chce :)

Xann, jesli Ty określasz słowem "perełki" DMOZy z minimum 50 linkami wychodzącymi (pozycjonującymi), tymi samymi w obrębie całej witryny, emitowanych tak jak na screenie lub marque, do tego na innym dmozie ten sam zestaw linków to strach się za pytać co określasz mianem "śmieci".......

Aaa nie śmiałbym zapomnieć o wiki i innych skryptach, w obrębie tych samych witryn co te dmoz (/wiki/, ,/d/, /dmoz/ itp itd).....

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności