Skocz do zawartości

Rewelacyjny email od google :)

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem zdania że mail od google był na pokaz.

Aby wysyłać takie maile stacjonarne biura nie są potrzebne.

To jest groźba ;D takie straszydełko. A to czego google chce to pozycjonowania zgodnie z ich zasadami ... ale to również mżonka.

W każdym razie najsłabszy przeciwnik - to przeciwnik zdezorientowany. Wprowadzili troche zamieszania i o to chodziło.

Świece ozdobne - świece na prezent lub do dekoracji
Opakowania kartonowe - opakowania

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skoro google posiada własną firmę pozycjonerską, to może najwyższa pora, aby pokazać innym, żeby nie byli na przedzie? Kto wie - może szykują oddział SEO w Polsce i konkurencję trzeba jakoś wykosić ;)

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

spam zawsze co jakiś czas leciał z google i nie jest to nic nowego jak od czasu do czasu ktos będzie miał pecha i mu jakąś wiki, dmoza czy też generator zbanują. Zamiast biadolić wyciągnijcie wnioski. Postawcie 100 spamów a nie 10, jak nawet 5 wyleci to aż tak duza strata to nie będzie, nie pozycjonujcie spamów ale linkujcie je tak by nie można ich było w top20 znaleźć na popularne frazy którymi linkujecie i poświęćcie trochę czasu np generatorom, aby jak ktoś już wspomniał nawet po 5 minutach patrzenia się w niego nie poznał koleś że to spam. Jak przeglądam internet to widzę że większości nawet się szaty graficznej generatora nie chce zmienić nie mówiąc już o zawartości tekstu w nim czy też opisach kategorii i układzie linków, wielkości znaków itp.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

"Gielo" jak wszyscy nic nie rozumieją.To albo nie rozumieją bo nie chcą ,albo nie chcą pisać.

Miałem tu już nie zaglądać ale czytam blog złego i trolla.Więc przepraszam że zajrzałem ale pozycjonowanie jest śmiszne.

Chopie Xann chyba cię nie lubię ale świństwo Ci zrobili.

Miałeś 1000szt ODP ze 30 encyklopedii w Google i jakies rss-y mnogo. Po co Ci to było dostałeś po łapach za pazerność.

Sam zapracowałeś teraz będą cię mieli na oku. Bo to młoda gwardia Google.Młode garnitury i komóry fur nie mają cienko .......

Zostało ci zmienić nazwę firmy miejsce ukryć się i zaczynać od zera.A nie pytlować Pokemonom.Może cię Eweblink uratuję ale wątpię masz kartotekę już u nich.

Wstaw sobie na Xann.pl swoje zdjęcie za kratami i napisz jakiś paszkwil na Google co ci szkodzi polać się z wykształciuchów.

Przy okazji pozdrawiam załogę firmy Google siedzącą na tym forum.Zlewam was mam jedną stronę.I stąd cię namierzyli jakbyś pytał to jasne jak kotlet w panierce przed smażeniem.

Hehe na odwyku

<Marchewka>

Ps.Zajrzę na Boże Narodzenie

WYZNAWCY POZYCJONOWANIA

PROPONUJE WAM SKUTECZNĄ ALTERNATYWĘ

Pozycjonowanie dla każdego

Hehe gotuje Pozycjonerów wkrótce

Nie pozycjonuje stron nikomu więc nie mam interesu w opowiadaniu bajek.

hehe

ciekawe skad teraz xann bedzie brał punkty dla siebie w eweblinku.

Chwalili sie ze nie podbierali zadnych punktow i wszystkie punkty sa za ich strony.

Teraz gdyz mu zaplecze zbanowali to skad wezmie punkty.....

Pozatym nie ma tez pewnosci czy te bany nie sa za uzywanie ewenlinka - widzialem ze polecialy tez inne jego storny ktore chyba on pozycjonuje np meblekute.pl (strona ta była w eweblinku i jest w jego portfolio a nie jest to typowa strona zaplecze a równiez poleciała).

Kto wie czy to nie bany za eweblinka, reguły jak widac nie ma - widac ze nie poleciały tylko typowo zapleczowe strony.

Zreszta nie ma sie co dziwci - to było widomo ze taki perfidny spam za długo sie nie utrzyma (niech ktos zaprzyeczy ze stawienia kilkuset dmozow i wiki to nie oczywisty spam)

pozycjonowanie - skuteczne pozycjonowanie stron

> widzialem ze polecialy tez inne jego storny ktore chyba on pozycjonuje np meblekute.pl

Hehe, jak sprawdzałem tą domenę po tym jak G. opublikowało wpis to ta domena jeszcze istniała, tylko chyba dmoz został lekko przycięty i niby co? Google nie banuje ręcznie? :)))

---

Albo do algorytmu wprowadzili

if( stopka == '*xann*' ) { ban() }

:P

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

[...](niech ktos zaprzyeczy ze stawienia kilkuset dmozow i wiki to nie oczywisty spam)

Ameryki nie odkryłeś, nikt nie będzie zaprzeczał oczywistościom :P

Pozostała część Twojej wypowiedzi to żenujące insynuacje... "Kto wie, czy[...]" ruskie nie rzucą na nas bomby za wybranie liberalnego rządu? :)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

MMP zajmujesz się kodowaniem a snujesz teorie spiskowe jakbyś nie zauważał takich podstawowych rzeczy - Google nie stoji na 1 serwerze, więc zmiany są widoczne stopniowo. Od decyzji o skasowaniu, nawet po poście na Google może strona wisieć jeszcze tydzień, zanim się coś takiego rozejdzie, w przypadku PR potrafi to trwać nawet wiele miesięcy.

Ręczne banowanie - gdyby zrobili to ręcznie to Xann nie mówiłby o 10 domenach tylko 100 i połowie weblinka. Myślisz że to tak naprawde trudno zrobić. To nic innego jak poprostu załapianie się na partie banów, każdy się kiedyś musi załapać jak stawia DMOZA. Stawiajac tego typu strony każdy liczy się z tym, że i kiedyś to poleci.

Dlatego już widze jak ludzie w Google siedzą i klikają 30 razy banuj. Rozumiem że są pewne rozwiązania oparte o takie klikanie -9klikohit) ale nie każdy panel jest robiony przez tak samo dobrych koderów - więc nie wszystkie opierają się o klikohit.

Robienie sensacji i teorii spiskowych jakie to Google fe to jakis bezsens, poszło 30, lubi się dmoz to się stawia 50 a nie rozczula nad tym ile miały lat. I era dmozów się kiedyś kończy.

EDIT odp. do Noone

Dlaczego uważasz że DOD napisał coś żenującego :)

Drogą analizy ma prawo myśleć że ma to związek - ja sam bym na 100% nie zaprzeczył.

TO kwestia tylko ile osób dostało posiadająć system i analizy przypadków - myśle a nawet jestem przekonany że nie jest to pierwszy przypadek gdzie ban można byłoby powiązać - sam przyznasz - i chyba nie powiesz że to żenująca insynuacja. Uwazam tylko że kazdy jest swiadomy że stawianie dmoza na domenie firmowej to tak samo jak używanie systemu - nie moze miec pretensji za bana.

Obie te techniki mogą być powodem bana dlatego też śmieci i systemy stawia się na innych domenach a nie dobrych firmowych. Wiec czy zawinił system czy jakaś spamiarka problem mniej ważny - obie te techniki przez Google są uznawane za złe i obie mogą być powodem bana. Można sobie poprostu gdybać.

Warto jednak mieć jakieś wnioski jak to - dmoz i systemy stawiam na śmieciarkach bo dając dobre domeny firmowe ryzykuje ich straceniem, po drugie i tak większość dodaje śmieciarki.

WIęć bany banami - kazdy jest tego świadomy.

Pozdrówka

Mariusz

Szook nie o to mi chodziło :D

To jest dla mnie żenujące:

Chwalili sie ze nie podbierali zadnych punktow i wszystkie punkty sa za ich strony.

Ech Szook.... ech ale ok zobaczysz mnie w Boże narodzenie jak ci nie przyniosę prezentu pod choinkę :D

Xann bił sobie PR i bitą śmietanę tu na forum w linki się z boku też wstrzelił i ukarali go dla przykładu.Bez wysiłku sam sie podstawił.

Artykuł o preclach na blogsrot Polska to efekt Pio a nie przypadek.Bo żaden resekutor nie będzie szukał precli czy innego ciasta.

Dobrze piszesz i wiesz ,że teraz wylatywać z Google może mu wszystko to tylko dobra wola redaktorka z rozporka co zamiast ptaka ma małego porka.

Przywrócą mu z bana domenę firmową i myślisz ,że radaktorek mu odpuści.Że nie przejrzy każdego jego linku i wszystkiego co ma.

Że da drugi raz żeby Xann wystawił setki swoich spamów i ich ośmieszył?

Kiedyś pokemony śmiały się ze algorytm Google nie może być ręczny.

Za jakiś czas oby nie płakali że systemy lecą.

Ja tam się nie śmieje z chopa Xanna .To co działają te śmieszne z Google to jest paskudztwo że go umieścili na blogu.

Oni tu siedzą i czytają a wy robicie za nich robotę a oni dostają wypłatę.

On teraz jest w ich rękach jak będą chcieli to każdy system wytną linków i jeszcze każdą stronę z systemu ukarają bo są scierwa cała zgrają.

Oni na razie nie chcą tego robić. Przykład Xanna ma być przestrogą dla Nas. Taki Jezus z blogu złego nimka.

A Xann robi z punktami to na co ma ochotę i wara wam od Niego to jego system.

Was wywaliło na kopyka on bierze tyle punktów ile chce bo ma do tego prawo i robi to samo co każdy właściciel systemu.

Nawet się nie dowiecie jak wezmie.

Zamiast bełkotać to myślcie jak temu zaradzić a ja pójdę na czwartą do Arbaita bo w sobotę mam sanepida też mędy jak Google i CBA.

<de voile>

Robienie sensacji i teorii spiskowych jakie to Google fe to jakis bezsens ---Dla kogoś co nic nie ma to bezsens

Ja nic nie mam ale wręcz powiedziałbym że gadasz bzdury i Xann ma kompletnie inne zdanie.Czym teraz Google różni się od Onetu -niczym.Ten sam żałosny przypalony garnek po paciaji.Radaktorek dostał premię.

<Frytki>

Weżcie sie do roboty zamiast bajdurzyć bo zaraz Seo wam sie skończy i pójdziecie do Łopaty.

<kartofel>

Dane redaktorów Google Polskie oddziału są znajdowalne w Google łącznie nawet z filmikiem na Yotube Pokemony:)

Wiecie co czynić ;)

<chochla>

WYZNAWCY POZYCJONOWANIA

PROPONUJE WAM SKUTECZNĄ ALTERNATYWĘ

Pozycjonowanie dla każdego

Hehe gotuje Pozycjonerów wkrótce

Nie pozycjonuje stron nikomu więc nie mam interesu w opowiadaniu bajek.

hehe

Szook nie o to mi chodziło :D

To jest dla mnie żenujące:

żenujaca to sa twoje odpowiedzi a nie pytania.

No to powiedz mądralo skad bedzie miał teraz punkty ?

Bedzie je kupował na wolnym rynku np. korzystajac z ofert na froum eweblinka ??

A moze nastapi zmiana w eweblinku i zbanowane strony w google takze beda dostawałt punkty np. wg sit-u Onetu ;)?

pozycjonowanie - skuteczne pozycjonowanie stron

W związku, z tym, że żenują Cię moje odpowiedzi, zapytam ;)

Czy ktoś gdzieś powiedział, że Xannowi google zbanowało CAŁE zaplecze i czy Xann to potwierdził?

...aaa i mów mi noone, nie jestem mądralą :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności