Skocz do zawartości

Subdomeny ,dziwna prawidłowość

etk-trading

Rekomendowane odpowiedzi

Mam domene www.xxx.pl i postawionego na niej wordpressa, zaindeksowal sie niezle, caly czas zdobywa nowe Y backlinki ktorych jest narazie tylko 1700 ale mam rowniez utworzonych kilka subdomen o konstrukcji adresu

xxx1.xxx.pl

xxx2.xxx.pl

xxx3.xxx.pl

dodaje je w sposob identyczny do katalogow adderem, liczba wpisow tez mi rosnie, co dziennie co najmniej kilka, grubo ponad 1000 znakow kazdy mimo tego w ciagu ostatnich 3 miesiecy kazdy z tych 3 ostatnich "blogow" otrzymal zaledwie po ok 40 backlinkow tymczasem domena glowna

www.xxx.pl ponad 1700

czy to normalne ?

Czy jest wogole jakikolwiek sens tworzenia subdomen ?

Poszukujesz prezentu dla swojej kobiety ?

Jednym z lepszych jest bielizna oferowana przez nasz sklep ,szeroka gama rozmiarów, najniższe koszty wysyłki, najszybsza dostawa i opcja "prezent"

Dobry katalog z mocnymi linkami.

Jak blog to tylko e-nacja.pl blog e-uzależnionych.

A dlaczego ma ci rosnąć dla www.xxx.pl gdy dodajesz dla subdomen? Co innego dla samego xxx.pl . www to tez jest subdomena, oczywiście inaczej trochę traktowana, ale subdomena, jeśli sprawdzisz site:www.xxx.pl i dla site:xxx.pl dostaniesz całkiem inne wyniki.

A dlaczego ma ci rosnąć dla www.xxx.pl gdy dodajesz dla subdomen? Co innego dla samego xxx.pl . www to tez jest subdomena, oczywiście inaczej trochę traktowana, ale subdomena, jeśli sprawdzisz site:www.xxx.pl i dla site:xxx.pl dostaniesz całkiem inne wyniki.

WIec problem w tym ze dla www.xxx.pl rosnie normalnie natomiast dla subdomen nie a sa identycznie linkowane, tzn w tej sasmej ilosci linkow dziennie mimo tego sa miedzy nimi ogromne dysproporcje w przyroscie liczby linkow, domena glowna dostaje je znacznie szybciej niz subdomeny i to mnie zastanawia.

Jednym z lepszych jest bielizna oferowana przez nasz sklep ,szeroka gama rozmiarów, najniższe koszty wysyłki, najszybsza dostawa i opcja "prezent"

xxx1.xxx.pl

xxx2.xxx.pl

xxx3.xxx.pl

Czy tam też są wordpressy?

Tak, ale mam jeszcze 3 blogi na Mocnych Linkach i tam jest tak samo, wszystkie na subdomenie, i maja po kilkadziesiat BL a domena glowna prawie 2 tysiace. Dziwna dysproporcja.

Tak samo mam np. z katalogami

Katalog glowny postawiony na domienie www.najlepszy-katalog.pl i ten ma blisko 2 tys BL, 2 katalogi mini na subdomenie tego katalogu + 3 qlweby rowniez na subdomenie. Wszystkie katalogi na subdomenach po kilkadziesiat BL a katalog na domenie glownej prawie 2 tysiace. Nic z tego nie kumam.

Linki dodaje do kazdego z nich rownomiernie, a przyrost w zasadzie tylko dla domen glownych.

Czy aby na pewno chodzi Ci o BL a nie o site? I gdzie to sprawdzasz?

Tak o BL

https://www.romow.com/link-popularity/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności