Skocz do zawartości

Ksiądz wita

ksiadz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Google nasz któryś jest wszędzie...

Dawaj bany ile wejdzie, a serpy Twoje będą uzdrowione ;)

Tyś nas banował, spamy nasze likwidował, do celu dążyłeś i nas filtrami nagrodziłeś :)

Swoje winy odkupimy i kolejne spamy postawimy :)

Wyłapiemy page rank 4 bo dmoz-a gdzieś znajdziemy, to qlweba postawimy, to adderem przemielimy. Zdobędziemy duże sajty bo ten świat jest h%^& warty :)

ENTER ;)

niepoważni jesteście.

nabijanie się z religi jest czymś najgorszym co może być. weźcie przestańcie, zróbcie to przynajmniej dla mnie, co?

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

nie poważni jesteście.

nabijanie się z religi jest czymś najgorszym co może być. weźcie przestańcie, zróbcie to przynajmniej dla mnie, co?

a co ty tez ksiądz?

szalone chłopaki :D;) ;)

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

nie poważni jesteście.
niech Ci google święte będzie, bo pojutrze ban przybędzie ;)

najgorsze to jest kraść i z konia spaść, a jak dobrze kradniesz to z konia nie spadniesz ;)

szalone chłopaki laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Jesteś szalona, mówię Ci.

Zawsze banowałaś i rozdawałaś filtry mi

Nie jesteś bogiem, mówię Ci

Przestań banować bo będę zły :)

Na pożegnanie dajesz bana mi,

i h%# Ci do tego bo masz algorytma słabego.

Ty odchodzisz, serpy kończą się.

Spamowałem Cię i serpy twe

Ty się dzielnie broniłaś, i mi porządnie sajt zmniejszyłaś. :D

no cóż. komputerowi maniacy.

do kościoła to czasem chodzicie?

wiecie co? ja bym nie ryzykował nabjaniem się z religi. to za poważna sprawa aby z niej żartować. sory wielkie ale myśle że to poważnie niepoważne!

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

do kościoła to czasem chodzicie?
Powoli zaczynam myśleć że jesteś księdzem :D
wiecie co? ja bym nie ryzykował nabjaniem się z religi. to za poważna sprawa aby z niej żartować. sory wielkie ale myśle że to poważnie niepoważne!

widzisz ja miałem religie z księdzem który nawijał tylko o seksie, i przeklinał non stop, krótko mówiąc olewał wszystko. Widzisz księża co nie powinni olewać religi a jednak. Ale dobra koniec tematu:

The End : Game Over : Game Failed : You Lose itp itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności