Skocz do zawartości

hotels - największy spamer

AdamAGP3

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie największy spamer to kolo od hoteli zakłada nowe konta i wkleja masami, korzysta z jakiegoś automatu przypuszczam, obecnie używa loginu hotels2007, można jakoś sprawdzić jego ip? To strasznie chamski i natrętny spamer. Jak widzę hotele w brudnopisie to od razu wywalam.

Jak można sprawdzić IP użytkownika na WP

Kuźwaaa ile ja z tym burakiem się mecze :D 4 precle mi spamuje, ale za kazdym razem wywalam te jego syfy i chyba gosc powoli odpuszcza. Mam fajną wtyczke do banowania ip, i jak tylko poznam ip tego buraka, wywale go ze wszystkich precli. Jego inne nicki to "hotels" "hotels70" "witam" i jeszcze jakis, ktorego nie pamietam. Wcześniej dodawał wpisy do każdej istniejącej kategorii, teraz widze ze mieknie, i dodaje tylko do jednej, ale niewłaściwej. Dlatego tak go tępie i musze przyznac, ze mam z tego troche frajdy ;)

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Ja nawet nie męczę się z usuwaniem każdego jego wpisu. Od razu wywalam go jako autora, wraz z zawartością. Innny dający mi w kość spamer, to osoba z naszego forum. Wali do 5 kategorii naraz (mam w regulaminie 1), teksty, to kopie. Wywalam mu część postów, ale przez wzgląd na to iż pisuje to na forum jeszcze go nie zbanowałem. Ale cierpliwość już się kończy.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Logi serwera?

Tylko jak się tam doszukać jego?:D

No koleś straszny cham, jeszcze używał chyba hotels-base czy coś

raczej korzysta z automatu, bo zrobiłem w 4 preclach tak jak tezeusz i po niedługim czasie były nowe konta pod tą samą nazwą.

Jeszcze jest paru strasznych natrętów.

gostek_ co masz za wtyczkę?

AdamAGP3 mam dwie.

https://www.justinshattuck.com/bannage/

i

https://www.sothq.net/projects/easyban-plugin/

Ta ostatnia umożliwia przekierowanie zbanowanego, na dowolną strone www, np sp*******j.org :D

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

U mnie natomiast pojawił się jakiś nowy wariat. Kopiuje teksty z opisem miejscowości i tym spamuje blogi, mam go też na kilku katalogach. Oczywiście każdą miejscowość daje na oddzielnej subdomenie więc taka myśl mnie naszła czy nie robi tego pod eweblinka. Mi śmieco po około 50 wpisów dziennie i nie mam ochoty juz tego wywalać nawet. Jest jescze gorszy niż ta prostytutka oferująca swoje strony której też pełno wpisów było w blogach

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Wtyczki fajne, ale szkoda, że nie pojawia się opcja "banuj" bezpośrednio pod wpisem - obok zapisz i publikuj. Nie wiem, jak sprawdzić IP spamera? Ktoś o tym na Forum już pisał?

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

zablokowanie ip nic wam nie da jak gostek spamuje z neostrady lub jakiegoś innego adsla ze zmiennym ip.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

zablokowanie ip nic wam nie da jak gostek spamuje z neostrady lub jakiegoś innego adsla ze zmiennym ip.

Fakt, ale może akurat korzysta z jednego:)

gostek jakbyś znalazł to daj znać ;)

Jeszcze jest niezły ten znane nago, wszędzie pełno jego wpisów. Nie dość, że 20 linków do tej samej strony to sobie jeszcze taki głupi anchor wybrał:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności