Skocz do zawartości

[Współpraca]Tworzenie porządnego zaplecza

Que

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

z racji tego że mam teraz (i jeszcze przez kilka mc) bardzo dużo wolnego czasu (ponad 10 godzin dziennie) który poświęcam na programowanie/pozycjonowanie postanowiłem przedstawić moją ofertę współpracy, krótko mówiąc współpraca polega na:

1. Stawiam farmy na resellerze (pożniej na dedyku z pulą IP)

2. Dla każdej farmy kupuję domenę info

3. Każda farma będzie dobrze wyglądać, dobrze zrobiona itd..

4. Będę stawiał około 10 farm dziennie (może więcej) (na WP (z odpowiednimi pluginami) oraz na autorskich skryptach + Kopiach różnych serwisów)

Co oferuję?

- Linki na porządnych farmach (aż do śmierci farm:))

- Pkty w linku.pl itd (również z aktualnie budowanego zaplecza)

Czego oczekuję?

- Sponsoringu domen *.info (w grę wchodzi tylko rejestracja, potem przedłużę - a twój link/linki nadal będą widnieć..)

Co potrafię?

- Programowanie (PHP, mySQL, wyrażenia regularne, obiektowe, kilka bibliotek (smarty, liz db itd), frameworki)

- Pozycjonowanie (Budowanie zaplecza, linkowanie, optymalizacja serwisu, doświadczenie nabyte w praktyce...)

- I takie tam ;]

Kontakt:

GG : 851121 (ukryty)

mail : quequa@o2.pl

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności