Skocz do zawartości

ile linków dla młodej domeny

~luk@s~

Rekomendowane odpowiedzi

dzisiaj luknąłem na serpy i widzę, że 1 subdomena wróciłą do normy, na szczęście ta, która generowała mi 90% przychodów, i o dziwo ta z najskromniejszym contentem (strona główna i 5 podstron), natomiast domena główna nie wraca, mam wrażenie, że może dostałem bana na część linków i weblink z linkorem generuja mi nowe

UFFFF, dzisiaj zerknąłem na SERPy i wszystkie domeny na dosłownie wszystkie frazy wróciły na swoje pozycje, do tego na co trzecią frazę awansowałem na 1., 2., 3. pozycję, zawirowania trwały równo 7 dni, zaczyna mi wracać szacunek do tej firmy :) , bo licho człowieka bierze, jak serwis naprawdę wartościowy leci na łeb na szyję i żyje się świadomości że dostał niesłusznego bana

UFFFF, dzisiaj zerknąłem na SERPy i wszystkie domeny na dosłownie wszystkie frazy wróciły na swoje pozycje, do tego na co trzecią frazę awansowałem na 1., 2., 3. pozycję, zawirowania trwały równo 7 dni, zaczyna mi wracać szacunek do tej firmy :) , bo licho człowieka bierze, jak serwis naprawdę wartościowy leci na łeb na szyję i żyje się świadomości że dostał niesłusznego bana

jak to się nazywa?

czkawka googla :] ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności