Skocz do zawartości

Zarobki i klikniecia poszybowaly ekstremalnie w dol

Łysy!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie dzisiaj też troche słabiej, ale przyzwyczaiłem się już do gorszych "osiągów" każdego początku miesiąca. Wachań nie mam tragicznych, bilans wychodzi niezły.

Co do programów analizujących AdSense ściągnąłem wczoraj AdSenseLog ale niestety nie działa. Nie może nawiązac połączenia z kontem.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Cos jest mocno nie tak, a czy sa osoby, ktorym od dzisiaj - pierwszy dzien miesiaca - tak polecialo jak u mnie ?

Dziś sobota, według mojej najlepszej wiedzy w soboty włącza się smart pricing...

U mnie polec iało dzisiaj do góry, o 100%, ale za to poprzedni miesiąc miałem tragiczny, spadek około 60%.

Przy okazji, bo nie chciało mi się zakładać osobnego wątku - od początku listopada google mi źle nalicza wyświetlenia reklamy - to co pokazuje panel adsense to ok 30% wyświetleń wskazywanych przez statystyki - wyłączając boty i spidery. Czy ktoś może to potwierdzić?

Pozdrawiam

Google poinformowało dzisiaj oficjalnie i przyznało się do popełnionych błędów. Rzecz dotyczy oczywiście nowego - błędnie działającego systemu zarządzania reklamami. Niektórym, kliki wogóle się nie naliczają, innym zaś nie działają palety kolorów (działa jedynie domyślny styl reklamy).

Więcej na: https://adsense.org.pl/pl/mala-aktualizacja-78.html

U mnie też kosmos, raz w górę, następnego dnia 50% z większej ilości kliknięć - wogóle jakby ilośc klików nie przekładała się na ogólny urobek. Ale dobrze, że piszecie, bo przynajmniej wiem, że nie tylko u mnie taki burdel jest. Już przestałem w to wnikać, i co jakiś czas rozważam polskie systemy.

a, dla porównania, ja wczoraj miałem (powiedzmy, że w tych warunkach) przyzwoitą stawkę, dzisiaj połowa ze wczoraj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności