Skocz do zawartości

Zarobki i klikniecia poszybowaly ekstremalnie w dol

Łysy!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pozwolę sobie odgrzebać lekko temat. Jak tam koledzy wasze wpływy z adsense wróciły do normy ? Bo u mnie niestety 50% wpływów mniej niż przed 3 miesiącami.

Tu miała być sygnatura...

Yahoo nie wejdzie z YPN do Polski, bo najpierw musieliby zdobyć polskie reklamy dla swojej sieci. A reklam dla swojej sieci nie zdobędą, bo w Polsce prawie nikt tego portalu nie używa. A skoro nikt go nie używa, to któż chciałby się tam reklamować?

Yahoo nie wejdzie z YPN do Polski, bo najpierw musieliby zdobyć polskie reklamy dla swojej sieci. A reklam dla swojej sieci nie zdobędą, bo w Polsce prawie nikt tego portalu nie używa. A skoro nikt go nie używa, to któż chciałby się tam reklamować?

to nie jest prawda. przypominam ze yahoo ma tez wersje po polsku w ustawieniach, a w dodatku wg alexy w kategroii polski jest to 24 popularna strona [tzn wejsc z polskich domen], wyprzedzajac orange, filmweb czy fotosika. praktycznie rownie populrna jak pudelek ktory jak wiemy zarabia straszne pieniadze z reklam.

seo is dead

U mnie od dwóch dni masakra, CRT spadło, eCPM poleciało na łeb na szyję (chociaż jeszcze kilka dni temu wszystko było w jak najlepszym porządku). Próbowałem blokować niektóre reklamy, jednak nic to nie dało. Zarobki 6x mniejsze...

Jutro jeszcze wszystko przeanalizuję, może wpłynął na to jakiś czynnik na stronie. To pierwsza tak krytyczna sytuacja w mojej "karierze", aż jestem ciekawy jak to się rozwinie xD

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

To daj znac jakie beda wyniki analizy. Mam ten sam problem tyle ze juz prawie od miesiaca i strasznie dziwnie to wszystko wyglada, okazuje sie ze z strony glownej mam zdecydowanie wiecej klikow niz z podstron, choc reklamy sa dokladnie w tym samym miejscu, taki sam uklad etc. no i oczywiscie zlicza niewiele klikow... choc strona rzecz jasna na popularnosci nie stracila

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności