Skocz do zawartości

Zarobki i klikniecia poszybowaly ekstremalnie w dol

Łysy!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

można już nawet zauważyć coraz więcej osób które łamią regulamin umieszczając reklamy w pływajacaych okienkach których sie nie da zamknać i iframe, widocznie nie boją się dostania bana bo i tak zarobki są niskie gdy umieszczone są zgodnie z regulaminem (większość kliknięć to 0,01$):/

regułamin

Google dobrze wie, że większość publisherów nie ma alternatywy, i tak zostaje przy Adsense, nie wspominając o Polsce, gdzie trzeba zainteresować się na poważnie programami partnerskimi.

Tylko pojawia się pytanie gdzie tracą się te pieniądze? Bo jak wiadomo w przyrodzie nic nie ginie? Czyżby G. zaczęło zabierać za pośrednictwo jeszcze więcej? Bo kliki po 2centy są normą:)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Możemy to nazywać smart pricing/MFA itd. do tego do chodzą jeszcze te wahania, że czasem jest kiepsko a czesem jest tragicznie - i jak jest kiepsko to większość machnie ręką i powie zawsze to coś - a jak jest tragicznie to już powstają takie tematy, znajomy odszedł z AS bo po prostu mu na piwo nawet nie wychodziło z dnia.

A google sądzę, że już przyzwyczaiło nas do niskich stawek, a czasem jeszcze jak obniża (to tak naprawdę miliony to dla nich są) a my czekamy te kilka dni do tych 'wyższych niższych' stawek. I na takich wahaniach google spija soczek.

Pomijam już, banowanie/filtrowanie serwisów - chyba większość ze starszych stażem AdSensowiczów - jak by mu nie filtrowana kolejnych projektów to by był już całkiem ustawiony. Ja wiem po sobie, że kiedyś miałem kilka dobrych serwisów - zarabiały XX$ myślę, za niedługo dojdą kolejne które przyniosą podobne zyski będe mieć 2xXX$ - za 2-3 lata to już będzie 30xXX$, myślę żyć nie umierać... po czym nie wdrożyłęm tych nowych serwisów a stare już były zafiltrowane... a zyski z AS były na poziomie wacików... i tak ciągle co nowy serwis powstaje to stare wylatują - do tego te coraz niższe stawki... odechciewa się

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

a czy zauważył ktoś moze albo sprawdził taką rzecz,

mianowicie ostatnie dwa tygodnie tego miesiaca mialem bardzo dobre wyniki,

a od 2 dni, stawka srednia 2C za klik, spadek zarobku o jakies 60% ( na pewno nie zwiazane z ograniczeniem przestrzeni klikalnej),

i wiem ze niektorzy czesto stosowali taki myk, ze jak google im wrzucało dni chude, to przerzucali sie

na polskie konteksty, i teraz pytanie: czy zauwazyl ktos juz czy zależność ta jest uwarunkowana czasowo - np. 30 dni slabych reklam,

czy poprostu, 30 dni trzeba pracować na google (wyswietlac ich reklamy za grosze), zeby pozniej znowu zaczac przyzwoicie zarabiac?

pozdrawiam

słabe kliknięcia i mniejsze zarobki zawsze są w końcu miesiąca, a teraz dodatkowo mamy koniec roku ...., ale i tak grudzień tego roku będzie 1 miesiącem jak przekroczę 1000 $

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności