Skocz do zawartości

[Curl] phpbb

tnt16

Rekomendowane odpowiedzi

Ma ktoś pod ręką działający
znajdziesz POD KOSZEM gdzie miejsce TEGO POSTU :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

jak na własne potrzeby to napisz sam :)

A po kolejne to nawet nie poszukałes w google , bo jakbys poszukał to byś znalazł.

Maximus, tak sie składa ze szukałem i nawet znalazłem, tylko że potrzebny mi działający, bo te co znalazłem niestety nie działają.

Mam jeszce pytanie, dlaczego post ma trafić do kosza, czy to nie podforum o php ?

Pozdrawiam

Mam jeszce pytanie, dlaczego post ma trafić do kosza, czy to nie podforum o php ?
Bo pod ręką to masz klawiaturę więc możesz sobie napisać sam a jak nie potrafisz to jest dział zlecenia.

Jest to forum o PHP co nie oznacza, że będą na nim rozdawane gotowe rozwiązania do tego do spamowania forum!

A tak na marginesie TO Twój TUPET jest żenujący!

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Bo pod ręką to masz klawiaturę więc możesz sobie napisać sam a jak nie potrafisz to jest dział zlecenia.

Jest to forum o PHP co nie oznacza, że będą na nim rozdawane gotowe rozwiązania do tego do spamowania forum!

A tak na marginesie TO Twój TUPET jest żenujący!

Nie rozumiem dlaczego pytanie o problem z <center> w poście tuż obok jest ok i pytającemu nie proponuje się klawiatury.

Może mo iloraz inteligencji jest dużo noższy od Twojego, dlatego przyszedłem się zapytać kogoś mądrzejszego.

Owszem, taki skrypt moze służyć do spamowania z tym ze akurat mnie do spamowania nie jest potrzebny, tylko na potrzeby własne.

To, że cegłówką można komuś rozwalić głowę nie znaczy że każdy klient w sklepie budowlanym jest potencjalnym mordercą.

Rozumiem że specyfika forum jest taka, ze nie możesz wiedzieć czy rozmawiasz ze znudzonym dwunastolatkiem, który chce w akcie zemsty za zamordowane chomika zaspamować komuś forum, czy dorosłym człowiekiem, który potrzebuje kawałka kodu do poważnego i moralnie akceptowalnego zastosowania.

Masz to czego szukam? - chcesz sprzedać? - wyślij PM

Chciałbyś się nim podzielić ale masz wątpliwości jak to zostanie uzyte? - wyjaśnię na PM

edit: lierówki

Nie rozumiem dlaczego pytanie o problem z <center> w poście tuż obok jest ok i pytającemu nie proponuje się klawiatury.
Zgadza się widać, że tych kwestii Nie Rozumiesz...

Skoro TAK bardzo potrzebujesz takiego oprogramowania to daj ogłoszenie w dziale ogłoszeń może ktoś się podejmie i Poproś Moderatora o wywalenie tego postu do kosza GDZIE JEST JEGO MIEJSCE.

Pozdrawiam i EOF

PS. Ja mogę Ci sprzedać oprogramowanie pod Windows do automatycznej obsługi precli które właśnie kończę :)

Macie jakiś problem chyba z tym, że nie wszyscy potrafią to co wy. Inteligencja != znajomość php

Nie każdy musi też od razu coś zlecać, liczy po prostu na pomoc innych. Odkąd nie ma Erbita, to troszkę się tu zmieniło..

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Inteligencja != znajomość php
Inteligencja != Tupet :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności