Skocz do zawartości

Google strzela sobie w kolano?

MMP

Rekomendowane odpowiedzi

kawa looknij

https://web.archive.org/web/20040901181050/...positioning.pl/

modyfikowane są linki wewn. ;) zapodając do tego nagłowek ala Google cache np. z czymś fajnym.

I czym to sie wg. Ciebie różni. Cache jak Cache - wg. Ciebie tak można, nie wg. mnie, ja pisałem - ja dopiero się dowiem czy można i dopiero jak okaże się że można pomyśle czy i jak tego użyć. Zapewne jakieś rozwiążanie znajde.

Wcześneij pisałem ci że każda z odpowiedzi będzie dla mnie zadawalająca.

Zeby zakonczyc te argumentowanie, ja przedstawilem ich mase, Ty mase swoich. Co ty się przejmujesz chłopie. Każdy ma swoje argumenty i niech tak zostanie, ale po co mamy je pisać przez 10 podstron, szczeg. takie same.

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie wiedziałem, że seo można pomylić z pozycjonowaniem

Widać można skoro to coś zupełnie innego :)

Gdzie masz tu niezmodyfikowaną treść strony

W tym linku który przedstawiłeś. Nie przedstawioną całościowo.

O, tutaj też jest są treści od Google, łoo zobacz

Tutaj z kolei niezmodyfkowana całość.

dopiero jak okaże się że można pomyśle czy i jak tego użyć. Zapewne jakieś rozwiążanie znajde.

Może... ale z działania takiego amatorskiego robota który robi to wszystko na co zezwala prawo a mechanizmy www ma gdzieś nic dobrego dla webmasterów nie wyniknie (może nadmierne obciążenie / pady serwerów). Obojętnie co na to prawo.

Co do tego że masz swoje poglądy i prawo do nich to OK, nie mnie sądzić czy coś jest legalne czy nie i możemy na tym skończyć bo fakt nic nowego nie wymyślimy - co do tego się zgadzam. Tylko nie marudź jakie to google jest złe skoro sam piszesz pisemka tylko po to, żeby wiedzieć czy możesz się posunąć dużo dalej. Ktoś w3c standardy exclusion ustalał po to, żeby były stosowane.

dlatego też skoro ustalał te standardy ktos, to będę się stosował w takim samym stopniu jak gracze typu Google..

Nie pisze tylko dlatego że chce sie dowiedziec czy ja mogę, tylko jak się okaze że mozna to coś wymysle by na tym także zarobić.

Gdybym był konkretnie tym zainteresowany to zrobiłbym rozeznanie już 4 lata temu gdy intersowałem się bardziej spiderami niż samym seo.

Dlatego szkoda byśmy się sprzeczali o tego typu kwestie, Ty jesteś zwolennikiem a ja poprostu uważam że płakać nie będę jak będzie każda inna lub 20 innych.

Dlatego też jako zwolennik windowsów ciesze się że istnieją Linuxy i walczą o rynek - bo to tylko powoduje że produkt którego jestem zwolennikiem jest ulepszany. Gdyby konkurencji nie było prawdopodobnie windows miałby przeglądarke IE 4 a nie 7 która jest jak dla mnie rewelacyjna, stąd ja nie jestem z tych co to by chcieli Google zastąpić np. Y!, ale z tych co chcieliby by miało np. 60% a druga 40%.

Dlatego też sądze że przyjdzie taki czas w którym to się wyrówna i moje ale w stosunku do G. zniknie.

Widać można skoro to coś zupełnie innego :)

dalibóg nie wiem czym się różni auto od samochodu :)

W tym linku który przedstawiłeś. Nie przedstawioną całościowo.

Spójrz jeszcze raz jak możesz w kod tej strony... nie widzisz ukradzionego title i description z mixu którego google robi sobie content? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności