Skocz do zawartości

Jak zwiekszylem swoje dochody z Adsense w ciagu 2 lat 30 krotnie

JackDaniels

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko fajnie tylko ciężko zorganizować to sensownie no bo jak. Jeśli zasady pozwolą na korzystanie z wielu pp to nie ma szans na prawidłowe zbadanie ile kto zarobił. Ja wiem, że zaufanie to podstawa, ale o zaufaniu można mówić jeśli będą 2-3 osoby, bo przy całkiem otwartej zabawie i kilkudziesięciu osobach na 101% znajdzie się ktoś kto będzie kręcił :P.

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zbyt łatwe warunki. Tak każdy głupi zarobi. Trzeba jeszcze odciąć prawą ręke i oślepić na jedno oko konkursantow.

uwazam ze tematyka powinna byc obojetna, adresy stron podajemy tylko gremium ktore sprawdza czy spelniaja warunki (data rejestracji, linkowanie itp itd)

Czy mozna sprawdzic na czym sie zrabia, no coz na stronie internetowej widac na czym zarabiasz, wiec trzeba koniec miesiaca podsylac screeny zarobkowe, wystawiasz faktury, wysylasz scan itp itd :)

CO do okresu, chodzi o to by udowodnic ze mozna szybko pojsc w zarobkach do gory, w trzy miesiace no coz mozna dopiero rozleklamowac strone zaczac zarabaic najwczesniej po 3 miesiacach, szczegolnie jesli mowimy o wartosciowych stronach.

Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft

No ale po co wybierac tematyke?

Lepiej poprostu ustalic budzet poczatkowy na powiedzmy 10, 50 lub 100zl i wolna amerykanka :) Nie tylko ladne stronki ale tez spamy itd ;)

Właśnie w tym sęk, że rozmowa zaczęła się od rozważań o wartościowej stronce.

Moim zdaniem strona powinna być Jedna i ona powinna być rozwijana - dzięki temu będzie klarowność.

Bo nie sztuka (prawie) zrobić powiedzmy 100 spamów z których każdy zarobi 1$ na miesiąc ... chodzi o to, by jedna strona była w stanie zarabiać jakieś sensowne pieniądze.

Dodatkowo by była to strona, z której czerpiemy jakąś satysfakcję robienia czegoś pożytecznego.

Bardzo byłbym wdzięczny, gdyby nasi zawodnicy podczas trwania konkursu/rywalizacji pisali raz na miesiąc jakieś sperawozdania (krótkie), informując co zrobili ...

Ale nie krok po kroku zdradzając wszystkie tajemnice. Byłoby to coś w rodzaju:

Marzec: początek. Znalezienie taniego serwera, wymyślenie ciekawej domeny. Stworzenie layoutu i treści. Wstępne dopasowanie reklam, początki dodawania do katalogów, rozglądanie się w internecie w poszukiwaniu programów partnerskich i innych sposobów zarobku.

Kwiecień: po miesiącu widzę, które jednostki reklamowe mało się sprawdzają, nie udało się/udało się zarobić na ... dzięki temu mogłem wprowadzić ... lub kupić ... Część pieniędzy (20%) wydałem na promocję, myślę o stawianiu własnych katalogów...

Poprawiłem dopasowanie reklam.

Maj: w kwietniu odnotowałem 35% wzrost zarobków w stosunku do marca. Jednostki reklamowe sprawują się dobrze. Pracuję nad eCPM. Pękła bariera 1000 unikalnych wizyt dziennie. Niektóre programy partnerskie okazały sie zbyt słabe ... pracuję nad zapleczem do pozycjonowania strony matki.

itd itp :) Bardzo to pomoże czytającym wczuć się w klimat. Dodatkowo nie zostanie im podane nic na tacy a Wasze sekrety i patenty zostaną zachowane ale zmuszą potencjalnych czytających do myślenia ... pokażą czym się kierować.

Ja bym dodał - tematyka dowolna, bo nie mozna porownac mozliwosci robienia kasy na stronie gdy robi sie cos na czym sie ktos slabo zna. Chyba chodzi wlasnie o to by ktos sam sobie wybral tematyke - bo przeciez to czesto klucz sukcesu i to tez decyduje o sukcesie.

Co do zabawy sam chętnie będe obserwował, przyłączyć się miałbym z czym od stycznie, tylko jakoś nie bardzo widze oddanie 20% bo zyski musza być na dalesze inwestycje - jakby to było 100 usd dlaczego nie.

Więc jakby :) taki konkurs był od stycznia - ile może zarobić jedna domena to ja chętnie szczególnie że startuje z jednym projektem i mógłbym to połączyć.

tylko jakoś nie bardzo widze oddanie 20% bo zyski musza być na dalesze inwestycje
Nie przesadzaj, na inwestycje zostaje 80% ;)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności