Skocz do zawartości

Jak zwiekszylem swoje dochody z Adsense w ciagu 2 lat 30 krotnie

JackDaniels

Rekomendowane odpowiedzi

Jack, przegrałeś, a raczej Twoja opcja ;)

Nie wiem jak Wy, ale ja już chyba przygotowałem ogólny plan działania na każdą możliwą kategorię, i dobrze że mam teraz inne zajęcia bo bym zaczął to robić :)

17 lutego proponuję na termin zrobienia ankiety, najlepiej jakby zrobił to jakiś moderator w serwisie z ankietami(nikt by nie mógł podpatrzyć wyniku wcześniej jak 1 marca ). Jeżeli ktoś ma uwagi to powyższych kategorii to ma czas do 17 lutego :)

Dla przypomnienia kategorię z megapanelu:

* Informacje, Publicystyka, Media

* Kultura i Rozrywka

* Motoryzacja

* Biznes, Finanse, Prawo

* Budownictwo i Nieruchomości

* Edukacja

* Sport

* Styl Życia

* Turystyka

* Nowe Technologie

* Praca

* Społeczności

Osobiście bym wyrzucił Społeczności no bo do tego można zaliczyć wszystko.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

MMP propozycji brak :piwo: watek do kosza i zacynamy od marca konkursa aha dla wszystkich zainteresowanych, dodatkowo funduje nagrode dla trzech najlepszych:

1 flaszka Jacka Danielsa

1 flaszka Johny Walkera

1 flaszka Dimple

wszystkie 18 latki wiem wiem za stare ale w moim wieku mlodsze to prokurator

i dozucam wyroznienia czyli

Southern Comfort, Bacard i Mockovckaya po flaszcze czyli sponsoruje 6 flaszek w miare normalnych alkoholi :tort: jako dodatkowy bodziec, i tak sie obali przy rozdaniu nagrod ;)

Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft

• 2 tygodnie później...

Post został napisany 18.11.07 - 21:22

Sceptycznie podchodziłem do pomysłu co potem okazało się brakiem komputera w glowie ;-)

Ale mam pytanie. Czy komuś kto wprowadził w życie porady z tego tematu zarobki podskoczyły przynajmniej 3 krotnie ?

Oczywiście nie pytam tych co nic nie robili i zaczeli robić cokolwiek wiec mają teraz nie 0,1 $ a 0,3 $, chodzi mi raczej o znaczny wzrost przychodu po zastosowaniu porad z 1 posta

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

• 1 miesiąc temu...

MArcin Daniec

sorka przeoczylem twoje pytanie ale na prw dostalem wiadomosc od trzech forumowiczow ze im zarobki wzrosly

Mam nadzieje ze wypowiedza sie w tym watku

A teraz do osob ktore maja chec zmierzyc sie z em na czy z MMP

Konkurs "od zera do milionera" oglaszam za otwarty i zapraszam do zapisywania sie osob chetnych w tym watku:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=47826

Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności